25.7.2015

Not-a-Comeback: Kaksi leijaa Helsingin yllä

Kuva: Jussi Leinonen Teksti: Jussi Koivisto
25/07/2015 lähenee loppuaan. Onneksi, sillä se tarkoittaa sitä, että me voidaan Jussin kanssa lopettaa taas postaaminen pariksi vuodeksi. Ihan kohtalaisen kova tällainen 6 - 7 kansainvälisen tason blogiartikkelia vuorokaudessa -julkaisutahti. Tällainen tahti vaatii oikeanlaista tankkausta.

Tankkaukseen itse suosin mielelläni jotain limepohjaista, ainakin jos hyvää viskiä ei ole saatavilla. Ja jos limestä puhutaan, niin mojitoa on vaikea ohittaa. Ja jos mojitoa aikoo juoda, eikä tule mun luo käymään (teen kyllä), niin Hotelli Tornia ei ole voittanutta, jos multa kysytään.

Jussi alkoi esittään maailmanmiestä ja totesi, että "Eipä ollu ihmeellinen, meillä Rovaniemellä..." En tiedä sitten, en ole Rollossa kokeillut, mutta siitä oltiin samaa mieltä, että miljööstähän Tornin kattoterassilla maksetaan.

Aika paljon maksetaan, itse asiassa, mutta on se silti hintansa arvoinen. Suositan tätäkin. Menkäähän sinne ja ottakaa mojitot Pallolaajennuksen muistolle. Saa ottaa vattuversionkin.

Eipä tässä, Offspringiä lainatakseni, there, I hope you enjoyed our time together today. You know it seems harder and harder just sit back and enjoy the finer things in life. Well, till next time, ta-ta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti