13.2.2012

Puolustusvoimien ongelmat ansaittuja

Someroharjun sotilaskodin pyöreä hillomunkki ja lasillinen kolajuomaa.
Olinpa männäviikolla työni puolesta  tiedotustilaisuudessa varuskunnan vaatimattomissa tiloissa. Meikäläisille suoraryhtiset ja parturissa käyneet miehet kertoivat että paskaa on seinällä ja sitä on sinne lentänyt jo pitemmän aikaa. Muutamia varuskuntia joudutaan lakkauttamaan, osastoja yhdistellään ja punkat särmätään entistä nopeammin ja tehokkaammin. Ei siinä mitään odottamatonta ollut. Puolustusvoimat tarjosi tiedotustilaisuudessa lämmintä limpparia tai vissyä, kahviakin sai, mutta teetä ei koska homoille on omat baarinsa saatana. Ajattelin että nyt jumalauta säästetään kun ei edes sotilaskodin herkullisia munkkeja tarjota, hyväksyin sen koska ajattelin puolustusvoimien haluavan näyttää olevansa tosissaan.

Tilaisuus hoitui sotilaallisen tarkasti sovitussa ajassa, vihollisen lähestyessä idästä ja vastausten jättäessä toimittajat vaille suurempia skuuppeja. Poistuessani minut kohtasi pettymys, olenhan sentään intin käynyt mies, enkä mikään hygieniatuotteita käyttävä huivikaulainen pelle. Nimittäin tiedotustilaisuuden jälkeen sotilaskodin ihanat naiset kantoivat paikalle pullaa, munkkia ja muuta hyvää. Median jälkeen tiedotettavaksi olivat nimittäin tulossa kaupungin ja muun varuskuntaa ympäröivän yhteiskunnan edustajat. Astelin everstin viereen ja totesin herrojen pudottaneen pallon ja pahasti, eikö jumalauta meille olisi riittänyt munkkeja? Ilmeisesti ei, tärkeintä oli asian ripeä tiedottaminen.

Tilanteen pelasti lopulta haastattelemamme henkilöstön edustaja, joka pelimiehenä tajusi piffata sotkusta koko porukalle munkkikahvit. Onneksi puolustusvoimien organisaation keskiportaassa on edelleen ihmisiä jotka eivät ole irtaantuneet kansan himosta munkkiin.

Hillomunkki muuten kepitti rinkilämunkin 6-1. Täytyi oikein omalla rahalla käydä santsaamassa 40sentin arvoinen rinkilä testiin, hieman kuivakka kaveri verrattuna hilloiseen sukulaiseensa. Nämä ovat helvetin hyvä syyä olla kieltäytymättä aseista. Henkilökohtainen vakaumus ei paina kupissa mitään. Iso-H, tsekkaa ittes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti