5.2.2012

Psychosocial burgers

Ihan ensiksi varoituksen sana kaikille herkille: tämä on koskettava tarina, eli nessuja lähietäisyydelle varatkaatten.

Tiedättehän nämä jutut siitä, miten sisaruksien mentaalisesta yhteydestä on puhuttu. Mä en niin kauheasti tiedä, mutta varmasti TV Viidellä on tullut joskus joku 5D-dokkari, jossa veli A:han osuu pommi Tyynellämerellä ja sisko B Nebraskassa aistii sen ja harava putoaa kourasta. Ja tätä rataa.

Vähän samaa koin lauantaina. Pommeja asiaan ei liittynyt eikä haravoita, vaan jotain kauniimpaa. Nimimerkki Velipoikani piti nimittäin tuleman käymään. Hän whatsappasi (kvg) olevansa Sokoksen hoodeilla ja kysyi, tarviiko tuoda mitään. Sanoin, että en kyllä keksi, että tuu vaan. Pari minuuttia myöhemmin tajusin, että olishan se jotain voinut tuoda.

Euron juustoja teki nimittäin mieli, kuten tavallista. En ole - sikäli kun muistan - koskaan syönyt niitä kotonani tai oikein edes ajatellut niiden syömistä niin, että joku vaikka niitä toisi niitä. Nyt kuitenkin asia kävi mielessä, mutta liian myöhään. Hieman harmittelin missaustani. Mutta eipä vähän mitä, kun velimies marssi sisään, niin mitä hänellä oli kourassa kuin Mäkkärin pussi. Se oli kaunis pussi ja melko telepaattinen ostos.

Kyllä tässä joku psykososiaalinen yhteys täytyy olla, juustoja pyytämättä ja yllättäen - ja juuri oikeaan aikaan kuin Jäätteenmäelle faksi ikään. Söin kolme, maailma on ihmeellinen. (tää on se herkistymisen kohta, jos ette tajunneet.)

P.S. Hei Renny jos luet tätä ja haluat tehdä tapahtumasta tositapahtumiin perustuvan elokuvan, niin pistähän vaikka eemeliä.

4 kommenttia:

 1. Nimetön täällä!
  Tuli aiheeseen liittyen mieleen että olettehan nähnet jo tämän mestariteoksen. Voinemme kaikki samaistua, eikö?
  http://www.youtube.com/watch?v=Ivl1N_uO7dY

  VastaaPoista
 2. Moi nimetön! Joo, törmäsin tuohon taannoin, Aatua koetellaan. Ei sillä, kyllähän tuo on meille kaikille tuttu tilanne kai...

  VastaaPoista
 3. On se vaan hyvää.

  Itse en ollut juustopurilaisia syönyt sitten lapsuusaikojen, teini-iässä tie kävi big macin kautta QP:hen, johonka sittemmin jämähdin.

  About 6kk sen jälkeen kun löysin tämän blogin, huomasin kerran tilaavani pari juustoa ja kokiksen mäkkärin tiskillä. Siitä se sitten lähti, QP on syrjäytetty, eläköön juusto!

  VastaaPoista
 4. Aijjai, mukava kuulla, että minunkin elämälläni on ollut vaikutus.

  Ja tuo combo ON kova, viimeksi vedin sellaisen tänään...

  VastaaPoista