1.2.2012

Rakentavaa keskustelua mustan kullan syvimmästä olemuksesta

Kuvan kuppi ei liity tapaukseen.
En päästä itseäni elämässä helpolla. Siksi luen jonkun verran Hesarin uutisista viriävää "keskustelua". On muutamia aiheita, joista on aina kosolti asiantuntijoita kertomassa, miten asiat oikeasti on. Tällainen aihe on esimerkiksi lentäminen. Joitain aiheita on, joista aina viriää herkullinen juupas-eipäsväittely, ja näihin lukeutuu kahvi eli tsufee.

Jo vanhaa tietoa on, että Starbucksin pikkusamurait avaavat flyggalle pari kahvilaa. Tänään siitä taas muistutettiin, kai joku tiedote on jonnekin kolahtanut. Skipatkaa uutinen, mutta joutessanne katsokaa keskustelua.

Vastakkainasettelun aika ei ole todellakaan ohi, hienoa inttämistä! "Suomalainen kahvi on paskaa mahaa polttavaa kuraa" vs. "Eihän ulkomailla jumalauta kahvia edes osata tehdä". "Ylihintaista sontaa vs. Olen asunut tsiljoona vuotta ulkomailla ja tiedän kyllä kaiken". Mahtavuutta! kuten entinen pomoni varmaan sanoisi, jos lukisi. Eiköhän keskustelussa mainita myös asiat "Miten asia oli ennen euroa" ja "Lidlin kahvi on ainoaa juotavaa".

Jos aika antaa myöten, juokaa kahvia lukiessanne.

5 kommenttia:

 1. Huh, aika paljon on mielipiteitä asiasta suuntaan jos toiseen porukalla. Mitähän samat tyypit sanois jos Suomeen ois rantautumassa vasta nyt McDonalds?

  VastaaPoista
 2. Yritän noudattaa elämässäni jotain periaatteita. Yks niistä on: Älä lue Hesarin keskustelua. Tottakai välillä silti lipsahtaa.

  (Starbucks raivostuttaa mua. Paskat niitten kahvi oo maailman parasta, niitten markkinointiosasto vain on laadukas. Starfucks my ass.) <-----siis mua raivostuttaa nimenomaan toi Starbucks -hype ku se on nii ihana!

  VastaaPoista
 3. Oli laatukeskustelua, varmaan juuri sellaista, minkä tiimellyksessä ihmiset vakuttavat, että asiat tässä riitelevät, eivät ihmiset, vaikka veri valuu nokasta ja poliisia pian tarvitaan.

  VastaaPoista
 4. Kaikesta loasta huolimatta... Starbucks pelasti Egyptin-lomani, sillä hotellissa tarjottiin vain pikakahvia (tiedän, whaaaat?).

  Siitä huolimatta periaatteessa vihaan kaikkia brändikahviloita. Keittäkää sitä kahvia himassa tai työpaikalla. Hyvää ja halpaa. (vaikka ostaisi sen Classic Reko paketin 7,50e. on meinaan hyvää.)

  VastaaPoista
 5. Itse, tutut, anopit, kaikki jotka ovat maistaneet Lidlin fairglobe-pikakahvia, ovat välittömästi vaihtaneet perussuodatinkahvinsa siihen.

  Disclamerina, eihän se kahvihifistelijän mielestä ihmeellistä ole, mutta hakkaa kotimaan yleisimmät vaaleapaahtoiset suodatinmyrkyt mennen tullen. Induktioliedelläkin kupillinen vettä keittyy 30 sekunnissa. Urbaani vipeltäjä arvostaa nopeutta ja helppoutta.

  VastaaPoista