31.7.2012

R.I.P. Rainbown Vihreät?

Kuvitus: Pallolaajennus arkisto
Tähän asti olen kieltänyt todellisuuden. Olen ajatellut että syy miksi Rainbown vihreitä ei enää kaupoissa näy, johtui siitä että ne olivat niin hyviä ja täten vietiin käsistä. Mieleni alkoi kuitenkin tehdä legendaarisia sipsejä niin kovaa, että aloin ottaa asiasta selvää. Suuntasin S-Ryhmän Rainbow-tuoteryhmän nettisivuille, tarkemmin sen "Snacksit ja napostelu"-osastolle. Ei näy vihreää. Samalla Chips nimellä myydään nykyään poimutettuja perunalastuja. Poimutetut ovat kuin Colin Farrell Douglas Quaidin roolissa Total Recallissa  – kalpea varjo Arnoldista.

Tiesin yöunieni olevan historiaa, joten lähetin S-Ryhmään kyselyn aiheesta. Minkä takia koko brändin paras tuote on murhattu salaa kuin Biggie, Tupac ja Big L? Olivatko kenties sipsit niin hyviä, että muita pusseja ei enää ostettu? Uhkasiko Taffel tai Estrella lähettää nootin S-Ryhmään markkinoiden dominoimisesta?

S-Ryhmän vastaus Inex Kuluttajaneuvonnan kautta kuului seuraavasti: "Mukava kuulla, että tuotteemme on miellyttänyt teitä. Ikävä kyllä kyseinen tuote on poistunut valikoimistamme jo jokin aikaa sitten, eikä sitä tosiaan valitettavasti ole enää saatavilla.
Olemme jatkolähettäneet viestinne yrityksessämme eteenpäin tiedoksi asianosaisille henkilöille."

Toivottavasti kyseiset henkilöt kykenevät kantamaan paineet niskassaan ja tekemään ihmisyyden kannalta oikean ratkaisun. Toivottavasti surumielinen viestini saavuttaa henkilön joka "pulled the plug" tämän tuotteen kohdalta. Miten hän edes nukkuu yönsä, toivottavasti huonosti kuten minäkin.

Muistin virkistämiseksi Rainbown vihreitä koskevia artikkeleja Palliksessa:

17.4.2011: VAALIT 2011: Vihreille pataan
29.8.2010: Rainbown vihreät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti