17.7.2012

Sopiiko ananas pizzaan? Äänestä!

Epäilemättä nistin kusen makuista Otto ananaslonkeroa mainostetaan sanomalla ettei ananas sovi pizzaan, mutta palanpainikkeeksi kylläkin. Melko riskaabelia lähteä rakentamaan mainoskampanjaa ananaksella täytettyjä pizzoja dissaten, mutta voi myös toimia siihen porukkaan jotka eivät lämpeä ananakselle. Tiedän ainakin että kollega Koivisto ainakaan ei innostu ananaksesta. Omiin suosikkeihini se ei kuulu, mutta voin silti valita pizzan jossa on ananasta.

Päätimme selvittää ananaksen todellisen soveltuvuuden ja täten myös kyseisen mainoksen totuudellisuuden ainoalla oikealla tavalla, kysymällä Palliksen lukijoilta! Sinä päätät.

Voit vastata kyselyyn aina 27.7. kello 12 asti. Kysely sijaitsee sivustomme oikeassa laidassa. Kommenteissa voimme myös arvioida ananaksen olemusta ja käyttötarkoituksia syvemminkin.

3 kommenttia:

 1. Siis pizzaa EI voi syödä, jos siinä ei oo ananasta! Eli ennemminki kysymyksen pitäisi olla: Voiko olla pizzaa ilman ananasta? Ja vastaus että EI! Eli ihan ehdoton täyte jos multa kysytään :)

  VastaaPoista
 2. Velipoika (nimi muutettu)17. heinäkuuta 2012 klo 17.06

  Kakkiiko karhu metsään?

  VastaaPoista
 3. mä ainakin käsitin tuon niin, ettei ananaslonkero sovi pitsaan, palanpainikkeeksi kuitenkin hyvin. eihän tuossa ananasta dissata..

  VastaaPoista