25.3.2013

Energiajuomaa persujen makuun

Tämä on tuliainen. En muista kylläkään, että sainko minä tämän vai nimimerkki Vaimo. En muista varmasti sitäkään, että olenko tästä jo kirjoittanut, mutta veikkaan, että en. Muistini ei ole ollut entisensä sen jälkeen, kun olen elänyt jatkuvaa alokasaikaa ja noussut punkastani keskimäärin kello kuusi aamulla. Mutta joo joo, asiaan. Ei tarvii kirjoittaa kommenttiosuuteen, että "tää on taas sillä samalla kaavalla kirjoitettu niin, että itse tuotteesta ei..."

En ole energiajuomamiehiä toisin kuin kollegani Leinonen. Muistan kyllä, kun ne tulivat aikoinaan. Jo silloin ihmettelin, että miksi niitä juodaan. Maku ei vaan hivele nystyjäni. Tämäkin oli aika peruskuraa maultaan, mutta nyt maku onkin sivuseikka.

Jos alkaisin juoda energiajuomaa, niin valintani olisi selvä: haluan Russian Poweria! Flegmaattinen ES:n, Batteryn ja Punahärän lipittäminen on kamalaa katsottavaa, mutta RP kädessä pieni pojukin saa ryhtiä 150-miljoonaisen naapurimme selkärangasta. Venäjän lippu kruunaa koko komeuden. Kelpaisi varmasti Hirvisaarellekin. Siis Lailalle.

1 kommentti:

  1. Hei tää on taas sillä samalla kaavalla kirjoitettu! Itse tuotteesta ei ole mitään asiaa!

    VastaaPoista