18.3.2013

Hese + Mäkki = Hieman outo

Tein kerrankin sen, mitä lupasin. Upgreidasin Value Meal Koiviston yhdellä Uutelalla. Eli siis toteutin mun ja Leinosen suuren ihailijan ehdottamaa euron juuston "hesennystä" majoneesilla. Tein sen niin kuin piti ja laitoin joukkoon Hesen kurkkumajoa, jonka kävin erikseen ostamassa.

Täytyy sanoa, että en ole varma lopputuloksesta. Euron juustoahan ei tarvitse mitenkään parannella ja jotenkin siihen pätee sama, mitä on sanottu Mozartin musiikista. Väitetäänhän, että Moen biiseistä ei voi nuottiakaan muuttaa niitä huonontamatta. En menisi euroajaan käpälöimään.

Mutta ei se nyt huonokaan ollut. Aika majoneesinen. Mä en enää ole niin Hessun miehiä, niin ei ehkä purilaisessa niin uppoa, mutta kurkkumajohan on loistokuutta, joten ei mennyt hukkaankaan. Mieluusti mutustin purilaiset, vaikka seuraavat vetänen au naturel.

Käykää itse kokeilemassa ja kertokaa mielipide homman järkevyydestä. Logistiikan puolesta testi kannattaa tehdä Helsingissä esimerkiksi Asematunnelissa, kun kilpailijat ovat melkein vierekkäin. Muistakaa vaan väistellä Westin takkeihin pukeutuneita parvia luoviessanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti