21.3.2013

Voiko tällainen poliisi olla ystäväsi?

Olin lauantaina lauttasaarelaisessa ravitsemusliikkeessä hieman humaloimassa itseäni. Oli muuten aikas jurpoa - osin oululaista - porukkaa liikeenteessä, mutta siitä huolimatta ihmettelin ravintelin ohi ajaneita poliisiautoja. Melko lyhyessä ajassa ohi kurvasi ehkä kolmet sinivuokot kieseillään.

Viimeiset ajoivat ohitsemme jo lähdettyämme, mutta samaa reittiä kuin muut. Silloin minulla välähti. Looginen osio aivoissani järkeili, että ehkä poliiseilla oli sama kohde kuin minulla ja nimimerkki Vaimolla. Ajattelimme nimittäin ottaa kotimatkalla Shellin Sibyllasta hodarit. Poliisithan syövät hodareita, näin kertoo meille televisio ja se tietää.

Sure enough, Mondeo parkkeerasi Shellin pihaan. Sisään mennessäni kuitenkin petyin pahemman kerran. Koko Jimin Poliisit-televisiosarjan hyvä PR-työ meni vessasta alas kuin subut ratsiassa, sillä poliisit särpivät pelkkää kahvia. Jumalauta. Leslie Nielsen -vainaa ei olisi sortunut moiseen, vaan vaan vetänyt Driver's Dogin kuten minä.

Hodari oli muuten hyvä. Toki olin juonut hyvää viskiä ja olutta, eli olin hyvin ottavaisessa (ei Minna) olotilassa, mutta silti. Oli nannaa. Kyllä ton pötkylän voimalla olisi jaksanut poliisi taas pamputtaa, mutta ehkä nää oli jotain sähkölamautinmiehiä, mene ja tiedä.

Lopuksi kerratkaamme opittua:
  1. Jotkut poliisit ottaa vain kahvia
  2. Kaikkien kannattaa ottaa Driver's Dog (vai mikä olikaan) Sibiksestä
  3. Oululaiset antavat itsestään edelleen ei-mairittelevan kuvan humalassa

2 kommenttia:

  1. Jimin Poliisit on näköjään huonosti katsottu. Vuokot käyvät aina ABC:lla syömässä, koska saavat sieltä korruptioalennusta.

    VastaaPoista
  2. Minna Ottavainen mainittu!

    VastaaPoista