28.7.2020

Olemme pelastettuja: Vihdoinkin hyvä valmiskebu!

Kebab on hyvää, onko vastaväitteitä? Voitte poistua. Menkää jo. Kiitos. Hipit...

Pääasiassa kaikki mikä on hyvää ravintolassa, on vaihtelevalla vaivan määrällä toteutettavissa kotioloissakin. Olen Pallolaajennus-blogin pidennetyn kesäloman aikana kehittänyt itsestäni melkoisen pizza-profeetan. En ole rakentanut kotipihalle uunia, enkä nostata taikinoitani sapelihammastiikerin ruhon kanssa jääkaapissa useita öitä, mutta perkeleen hyviä pizzani ovat. Kysykää vaikka vaimoltani.Pidän pizzani melko simppeleinä, mutta välillä vaan haluttaa kunnon kebu-syvyyspommia. Erilaisia lastuja saa, Pirkalla on omansa, samoin Lidl tarjoilee omaa pakastettua varianttiaan. Mutta nyt löysin sen mitä Indiana Jones etsi jo Kadonneen aarteen metsästäjissä. Hyvän valmiskebabin.


Tuote on ollut markkinoilla alkuvuodesta 2020, mutta olin luovuttanut asian suhteen jo vuosia sitten. Ihan ok-tason pettymykset muiden lastujen kanssa eivät stimuloineet kartoittamaan skeneä enempää. Snellman Street Food grillattu kebab vie lihomispelin ihan uusille tasoille. Tämä kampe on namia.

Hintaa on tuplat paskoihin tuotteisiin verrattuna, mikä aiheuttaa Pirkka brand ambassadorille hieman totuttelua. Mutta kun tämän kebun laittaa suuhun, munasolu ovuloituu vaikka olisit mies! On pussukka kuitenkin 300 grammaa suolaista tantraseksiä, joten alle 5 euron hinnalle saa vastinettakin.

Päätin kokeilla kebabbia pizzassa. Pyöräytin italialais-rovaniemeläis-newyorkilaisen pohjan ja jysäytin reilummasti herra Snellmanin mömmöä päälle. Jotta suolan vähyys ei olisi ongelma, terästin sen purevuutta pepperonilla. Kebab-tuotteen erottaa aiemmista yritelmistä sen lastujen ohuus, joka mahdollistaa halleluja-huutoja inspiroivan suutuntuman. Aiemmat kebablastut oli selvästi hakattu tylsällä kirveellä kebab-vartaasta, joka itsessään oli pääosin aaltopahvia. Street food kebu on game changer kuten pervitiini oli jatkosodassa.Lastujen ohuus tulee ilmi krematorion lämpötiloja hipovissa lukemissa. Kebu ottaa itseensä juuri oikeassa määrin, kasvattaen sen hekumoivaa suutuntumaa jopa paremmaksi kuin perinteisissä kebab-ravintoloissa, joissa tarjoilu voi olla vetistäkin.

Kyllä, minä sanoin sen. Tämä kebu on oikein laitettuna parempaa kuin se sama tukun alipaahtunut kebab-varras, mitä joka ikisessä perustason pizzakebabbilassa tarjoillaan. Messias on laskeutunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti