12.1.2012

Äänestä vuoden 2011 paras ruokablogi!

Leinosen kanssa meitä on vaivannut kiire, laiskuus ja vitutus, joten emme ole ehtineet laittaa edes vuoden ruokablogi -äänestystä laittaa pystyyn. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanoi Leinonen, kun neitsyys meni eli nyt pesee ja linkoaa.

Lyhyestä virsi kaunis, ennakkoraati on typistänyt valintamahdollisuutenne kahteen. Hallitseva mestari Ruokablogi Pallolaajennus saa vastaansa Timo Soinin Plokin.

Pallis on viime vuonna tehnyt tunnetuksi muun muassa kolan eri olomuodoissaan, euron juustot ja pekoniliukuvoiteen. Ruokablogi Pallolaajennuksen ansioiksi ennakkoraati arvioi lisäksi kirjoittajien komeuden. Plokin kansalle tarjoamaa antia ovat puolestaan olleet muun muassa mamukriitikon papupata, pötymuusi ja populistiseljanka. Erityispisteet Ploki saa mukanokkelista sutkauksista.

Siinäpä se. Äänestys päättyy, jos onnistun sen oikein tekemään, ensi sunnuntaina samaan aikaan pressavaalien eka kierroksen kanssa. Muistakaa äänestää molemmissa.

Tässä vielä ehdokkaat numeroineen:

2. Ruokablogi Pallolaajennus
666. Timo Soinin Ploki

3 kommenttia:

  1. Haha, äänestin Pallolaajennusta mutta meinasin vaihtaa ääneni Soinille kun sillä oli nolla. :D

    VastaaPoista
  2. Joku äänesti Soikkaa. Varmaan Timo itte. Vai luetko sä Halla-aho Pallista?

    VastaaPoista
  3. Äänestin soinia. Kävin lukeen plokia. Tulin ja vaihdoin ääneni,kun oli annettu mahdollisuus muuttaa mieltä.Omatunto alko äänteleen. Anteeksi myös soinille jos ehti innostua.....

    VastaaPoista