8.1.2012

Kättä pitempää

Japanialaisen Canonin valmistama 400mm f/2.8 teleobjektiivi oli kuulemma maksanut työpaikalleni 7500€ + verot. Sillä näkee kauas ja se painaa paljon. Ounasvaaran kupeessa sijaitseva Ounasvalkea pizzakebula myy rullakebabia, joka maksaa 7,5€ sisältäen verot. Sillä ei ole juurikaan valokuvausteknistä käyttöä, mutta hyvä tötterö se on silti. Jos Canon objektiivi painaa paljon, myös tämän kaliiberin rullakebab saa minut ennen pitkää painamaan paljon. Mutta senhän me jo tiedämme.

Olisi pitänyt kokovertailun vuoksi lisätä kuvaan jokin pieni asia, kuten tulitikkuaski, thaimaalainen penis tai Koiviston kakara. Uskokaa kuitenkin sanaani, sillä tämä oli loistokkaan urani suurin rullakebab tähän mennessä. Äärimmäisenä makuelämyksenä tätä ei voi pitää, mutta asiansa ajavana jättiläisenä yleisilme jäi plussan puolelle. Suosittelen.

6 kommenttia:

 1. Ei taida silti päihittää Torniossa sijaitsevan Turkinpippurin rullakebua. Helvetin isoja jytkyjä. Persujen jytkykin kalpenee sen rinnalla.

  VastaaPoista
 2. Pakko suositella myös Yrjönkadulla sijaitsevaa Barbarossaa. Siellä rullakebut vastaa yhden keskiaikaisen miekan kokoa. Nam.

  VastaaPoista
 3. Barbiksesta sai joskus isoa pizzaa halvalla, mutta en tiedä saako enää. Jussi tietää, kun sehän käy saman kadun uimahallissa saunomassa melko usein.

  Koiviston kakaraa ei voi tuohon ylempään vertailuun kuitenkaan ottaa, sillä se on valmistettu kokonaan ilman alvia...

  VastaaPoista
 4. Täältäkin huomautus tuosta toronton turasenpipurin jytkäleestä.

  Taidan alkaakin tästä runkkaamaan tuolle kuvalle. 400 2.8 ja tuommonen poika foliossa. Käsitteli kumpaa tahansa niin on tyydyttynyt olo taattu!

  VastaaPoista
 5. Täällä City-metropolissa, maamme pääkaupungissa, paheen pesässä eli Helsingissä on myös huomattu, että legendaarisen (Mr. Newhousenkin suosiman illallispajatson) Sky Express Pizzan jättikänkyn (6e kolalla, suosittelen) voi tarvittaessa kääräistä rullalle ja pyytää mukaan.

  Siinäpä tuutille vasta kokoa.

  VastaaPoista
 6. Onko tämä nyt sitä terveellisä ruokaa jota syöt kun olen poissa? Mistä tiedät että thaimaalaisen miehen kikkeli on pieni? On rullan sisällä kenties "kanasalaatti"? Kuinka painava sinusta tulee isona? Voiko yöllistä kolan juontia rajoittaa?

  -a

  VastaaPoista