12.2.2012

Yhdentekevä DoritosEnpä ennen sattumanvaraista reissuani Citymarkettiin tiennyt Doritos-sipseistä muuta kuin että jenkit diggaavat ja Super Bowlissa on aina pari mainosta, mikä taas kielii siitä että firmalla on massia mitä polttaa. Ilmeisesti amerikkalaiset ovat niin vajakkia porukkaa, että ostavat Doritoksia niin paljon että pystytään maksamaan nuo mainokset. Eivät nimittäin ole juuri mistään kotoisin nämä naksut. Meiltä saa näitä suomestakin, halvalla vieläpä. Löydät ne kaupasta nimellä Euroshopper maissilastu, saattaapa olla vielä joltakin valmistajalta eri makujakin tarjolla.

En voi suositella Doritojen ostamista, kuin äärimmäisen varakkuuden ja mielihalun yllättäessä. Toivottavasti myös amerikkalaiset vähentävät rahan syytämistä tähän moskaan ja sijoittavat dollarinsa vaikka sotatoimiin Iranissa.

Super Bowlin mainoksia löytyy youtubesta paljon ja seassa on todella hyvää materiaalia, ei sillä rahalla ihan mitään lähikaupan tarjouskimaraa kannata alkaa esittämään. Jos matsi pelattaisiin täällä Persunluurannikolla, mainoskatkolla nähtäisiin vähintään kolme ulostuslääkemainosta ja loput ajasta vertailtaisiinkin terveyssiteiden imukykyä. Maassa maan tavalla.

2 kommenttia:

  1. Itsehän diggaan että Doritos-nachot ovat parraita jenkkityylin nakkoja. Intiaani-nachot menee sit ronskimpaan tyyliin ja uppoo.

    VastaaPoista