28.11.2012

Dolph Lundgren diggaisi tästä

Kuten Dolph Lundgren, Anoppini on ihan jees tapaus, mutta joskus hänelläkin välähtää tavallista kovemmin. Sähköteho nimittäin lähenteli 1,21:tä gigawattia tällä kertaa.

Rommimansikat. Siis mansikoita purkkiin ja päälle rommia. Muutama kuukausi hyllyssä ja sitten naamaan. Ovat muuten aikas hyviä. Hyvää naposteltavaa pelkiltään, mutta joskus minäkin keksin jotain.

Letut ovat toivottavasti osa jokaisen lapsen viattomuuden aikaa. Kaikki ei niitä syö usein, toiset eivät ole hulluna, mutta toivottavasti kaikki saavat joskus syödä. Alkoholi, no alkoholi toivottavasti ei ole osa kenenkään viattomuuden aikaa, mutta valitettavasti on monella. Anyway, podetaan maailmantuskaa toiste, sillä päihdyttävät letut ovat kyllä hyvä idea. Ei lastenkutsuille, mutta aikuisten herkkuhetkiin.

Varmaan moneen muuhunkin sopivat nämä marjat. Volttisuudesta on paha sanoa, mutta jos siihen siihen on rommia kaadettu, niin kyllä siinä rommia on. Mihinköhän kaikkeen nää sopis? Lähden Rajaporttiin saunomaan ja vedän löylyjen päälle vähän rommimansikoita. Miehisyys = taattu.

P.S. Jos ihmettelette otsikkoa, niin heitin Ruotsin pojan ineen ihan vain siksi, että se pärjää niin hyvin Palliksen Google-hauissa. Vilkaisin analytiikka ja ajattelin lyödä lisää löylyä osumiin, go Dolphin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti