16.11.2012

Muuten olen sitä mieltä, että särjet voidaan jättää kisumirreille

Töissä oli ruokana särkimurekepihvejä taas. Särki on jostain pölähtänyt ainakin Amican listoille, vaikka perinteisesti sen pitäisi olla vain kissojen listoilla. Aloin agitoida työkavereita ulkolounaalle, mutta ihmeluumuilua oli ilmassa. Onneksi sain seuraa sillä ehdolla, että menemme Mäkin sijaan Heselle.

Kollegaa kiinnosti välimerinen purilainen ja meikä peesasi kuin Häkkinen Zontaa Kemmelin suoralla konsanaan. Kassalla yllätyin alhaisehkosta hinnasta, mutta syötyäni ymmärsin, että se johtui pienestä koosta. Sekä perunat että itse purilainen olivat jotenkin nysiä. Ihan syötävää, mutta kuitenkin.

Nää maantiedejutut on aina hauskoja, kuten aikaisemminkin puhuttu. Arvelin, että ainakin aiolia silloin on purilaisessa. Sopii hamppariin ja on tuon keskisen meren rannoilta kotoisin. Toinen varma tähän pitkäänvetoon on feta. Välimeri = fetajuusto. Se sen sijaan tuli vähän puskista, että jauhelihan sijaan pihvin virkaa toimitti kana. Onko se mediterriaanista sitten, en tiedä. Pihviä kaipasin minäkin siellä.

Ihan vähään aikaan ei ole tullut Hesellä käytyä eikä hamppareiden takia tarvinne mennäkään. Sen sijaan alkoi kiinnostaa se kaikki muu meininki siellä. Kebab luultavasti ei ole kummoista, kun on varmaan jotain pakastetta, mutta makkaraperunat ajattelin käydä koeajamassa. En muista, olenko jo pettynyt niiden kanssa, mutta kohta lienen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti