Suzie Q's ykkösburgeri: The King. |
Peruna to die for. |
Mutta miten on sapuskan todellinen laita? Kuvastakin näkee, nyt ei todellakaan olla missään Frassessa vetämässä pahaa oloa rasvankatkussa. Puhe lihan vetäytymisestä ja sen rasvattomuuden sopimisesta hampurilaiseen ei todellakaan ollut potaskaa. Paksu pihvi maistuu upealle ja väliin nidottu pekoni kultaa kokemuksen. Ei epäilystäkään ettemmekö olisi saapuneet sateenkaaren päähän. Kun ravintola voi luottaa raaka-aineeseen, burgeriin ei tarvitse lutrata täytteitä tarpeellista enempää. Cheddar, pekoni ja yksi siivu salaattia kantaa pitkälle. Nachoja hampurilaisessa on kenties hieman ylimitoitetusti, mutta ne voi siirtää syrjään tai naukkailla myöhemmin. Maalaistyyppiset ranskalaiset ansaitsevat kaiken suitsutuksen, mitä voidaan keksiä. Ruokaperunat suikaloidaan ja paistetaan, sitten ne uppopaistetaan täydellisen olemuksen saavuttamiseksi. Mausteet pintaan ja kaikki on valmista dipattavaksi ruohosipulin, valkosipulin ja majoneesin kuohkeaan yhdistelmään.
Mikäli koskaan ajat päissään satoja kilometrejä väärään suuntaan ja päädyt Ruotsin Bodeniin, käy kolme vuotta sitten perustetussa Suzie Q:ssa. Markku puuhaa Luulajaan isompaa amerikkalaista dineriä, johon tulee myös autoja sisustukseksi. Sapuskan pitäisi olla sielläkin yhtä hyvää, mutta luultavasti parempaa. Pitäkää siis Ruotsin reissulla silmät ja suut auki.
On niin pitkä litania tekstiä, että helpompi jutella kuvista. Voi että niitä on kiva katsoa, mutta mikä reissukamera se tuolla lailla kolapullon sumentaa?
VastaaPoistaVakavamielisempään ruokakuvailuun käytän 5D mark II tai Nikon D700 kameraa 50mm linssillä. Suurella aukolla 1.4 tai 1.8 kuvatessa taustat sumentuvat suuren maailman malliin.
VastaaPoistaHyite! Arvasin, että työnantajan vehkeillä jää kolat piiloon. Paha paha!
VastaaPoista(Eli kiitos vastauksesta!)