15.4.2013

Gut gut supergut, alles supergut

Jotain tuohon tyyliin aikoinaan laulettiin allekirjoittaneen saksan kirjassa. Tunnistaako joku biisin? Kun yhdistää koulukirjojen musalaadun saksalaiseen musalaatuun ylipäänsä, niin se on kuulkaa hienoa se. Super-sana on kyllä hieno sekin. Ei vähättele pätkääkään, kynttilä loimottaa molemmista päistäs.

Kävin välipalajuomaa hakemassa kylmähyllystä, niin huomasin, että Hartwall on pistänyt kauppoihin uutta Jaffaa. Tai ymmärtääkseni uutta, en ainakaan ennen ole nähnyt. Testasin toki heti. Vaikutuksen minuun teki nimi, Jaffa Super. Paskaakos sitä itseään vähättelemään.

Peruskamaa tää oli, jotain appelsiinihenkistä juomaa. Raportoin tilanteesta totta kai heti Rovaniemelle ja oraakkeli Leinonen pohti, että miten appelsiinilimsasta mahtaa saada superia. Se on hyvä kysymys. Väittäisin, että superius on mahdotonta ilman kolaa.

Hauska nimi, mutta mahtaakohan olla pitkä tuttavuus. Sokerin lisäksi tässä on käytetty steviaa makeutukseen. Kai siis kaloreita on vähemmän, ehkä se jotain hipsteriä liikuttaa ja tuo liikevaihtoa. Stevia on kyllä uusi musta, sitä tungetaan aika moneen paikkaan.

P.S. Huomasin muuten, että Hartwall hakee sisäisen viestinnän päällikköä. Hakuaikaa 21.4. asti. Pistäkäähän paperia menemään, sillä eiköhän Hartwallilla - Sinekoffin tavoin - ole oma limupoika, joka tuo kylmää superia taukohuoneen jääkaappiin yhdellä sormen heilautuksella.

1 kommentti:

  1. tuo super "brändi" meinaa juurikin stevialla makeutettuja juomia.

    näin kertoo hartwall: "Sokerimakeutettujen ja light-juomien ohella Hartwall Jaffa -perheeseen kuuluvat Hartwall Jaffa Super -juomat. Jaffa Super -juomissa keveys ja luonnollisuus yhdistyvät superhyvään makuun, kiitos steviakasvin lehdistä valmistetun makeuttajan."

    itse kokeilin silloin kun ne ekat superit ilmesty kauppoihin (0,5L muovipullossa jotain sitrusta) ja se stevian maku tökki kolmannen kulauksen jälkeen. ei ollut helppoa juoda loppuun. ehkä perusjaffa superina on onnistuneempi.

    VastaaPoista