18.4.2013

Jos se olisi hyvää, sitä saisi luultavasti kaupasta


Kävin Verkkokauppa.comissa tuhlaamassa viimeisiä ropojani johonkin, ja samalla tarttui joukkoon myös limpparia. Muun oudon ohessa Verkkiksestähän saa importtilimunaateja. Otin testiin pari erikoisempaa Fantaa.

Lyhyestä virsi kaunis: sekä mansikka- että rypälemallit maistuivat oudoilta. Mansikka esanssisen oudolta ja rypäle hyvin samankaltaiselta, mutta vaan oudon oudolta. Ainoa positiivisuus juomissa oli se, että rypäle-Fanta oli kutakuinkin tölkkinsä väristä, eli aika piristävää limunaatien joukossa. Mutta kumpikaan ei ollut hyvää.

Päädyin asiaa pohtimaan ja jouduin toteamaan, että jos nämä juomat megalomaanisen hyviä olisivat olleet, niin luultavasti niitä saisi kaupasta muualtakin. Melko hyvä veikkaus ja/tai yleissääntö, sanoisin.  Tietysti tähän on poikkeuksiakin. Kekkosslovakiastammehan ei saa Cherry Cokea hemmetti soikoon vieläkään ainakaan ympärivuotisesti. Mutta se taas johtuu eri syistä, emme ole kansakuntana siihen valmiita. Melkein 20 prosenttia kansasta äänestää persuja, joten tyytyminen on maitoon ja piimään. Kiitos Soini.

Mutta jos Cherryä ei saada, niin jotain huonompaa ainakin, sillä nimimerkki Vaimo kehui nähneensä mainoksen, jotta jonkinlaista mansikka-Fantaa olisi tuloillaan. Ei kannata toivoa liikoja siltä, sillä toiseen suuntaan viisaus ei toimi: vaikka se olisi kaupassa, se ei tarkoita sitä, että se olisi hyvää.

4 kommenttia:

 1. Ei todellakaan kannata toivoa liikoja, ainakaan tuon "Fanta mansikka twistin" suhteen. Ei muuten maistu mansikka, enkä kyllä bongannut mitään esanssiakaan tms. missä olisi edes mainittu mansikka. Hirveätä kuraa.

  VastaaPoista
 2. Sitä Fantan uutta mansikka twistiähän on ollut kaupoissa ainakin jo jokusen viikon. Ei mitään ihmeellisen makuista, joskaan ei nyt mielestäni hirveätä kuraakaan.

  VastaaPoista
 3. Kyä täältä Turusta vaan saa cherrykolaa ympärivuoden. noissa isommissa marketeissa kun on noi ns. jenkki-hyllyt, niin niissä sitä on tölkeittäin.

  VastaaPoista
 4. Gyl määki Turuus.

  Joo, varsinkin K-kaupoissa tahtoo pienimmissäkin olla tuo jenkkihylly, mutta se on vaan hinnoissaan siellä tuo Cherry. Pitäis saada kamppistarjoukseen pihille miehelle sanotaan nyt vaikka 3,29 euroa kaksi isoa putelia.

  VastaaPoista