28.5.2013

Ginger Jaffa

Testasin joku aika sitten Hartwallin uutta inkiväärijaffaa. Edellisessä artikkelissa muonavahvuudestamme poistunut kollega kehtasi taannoin kysyä, että oliko tämä minulle tuttua jo. Oli tykästynyt. Tiedoksi ihmiset, että kaikki on minulle entuudestaan tuttua. Kaikki. Aina. Jos voitte ajatella sitä, olen luultavasti jo juonut sen.

Ginger Jaffa ei ollut hassumpaa. Join sitä tölkillisen kuukausi ennen kuin kirjoitin tämän artikkelin, joten älkää odottako syväanalyysiä. Sen muistan, että oli siinä jotain tavallisesta poikkeavaa. Pientä vaihtelua peruslimppoihin. Pitäis ostaa toinenkin tölkki.

Nimimerkki Vaimo imaili jonkun verran ginger alea odottaessaan nimimerkki Lasta. Kaikki eivät jaksa tuota limunaatia määrättömästi. Ginger Jaffa voisi toimia myös raskaana oleville seurustelujuomaksi, eli jos sinulla on niin sanotusti paisti uunissa, niin testaahan. Saa muutenkin. Lasta en kuitenkaan ehkä ihan vain sen takia tekisi, että saa tekosyyn juoda tätä.

2 kommenttia:

  1. mun mielestä tää oli pettymys. omenalimua. odotin kunnollista inkivääripotkua, mutta ei sellasta löytynyt. ei sinänsä ihme, kun ainesosissakaan ei ole inkivääriä.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei tuo mitään inkiväärialea ole. Mutta silti juotavaa.

    VastaaPoista