3.5.2013

Keski-ikäistä pizzaa

En ole mikään teini ja tukka kasvaa kituliaasti, mutta näen ja kuulen yhä melko hyvin eikä öisinkään tarvitse nousta sängystä pissalle. Keski-ikä se kuitenkin valitettavasti tulee, ei sille mitään voi. Käyttäytymisestä päätellen se on jo täällä. Trastevere on vaihtunut Itäkeskuksen Prismaan.

No anyway, kuvan pizza oli ihan hyvä. Mitäs siinä onkaan, juustoa, ilmakuivattua kinkkua, ihan hyviä oliiveja ja rucolaa. Tätä hipsteritkin söivät vuonna 2009. Ongelma on se, että annos on syöty Rossossa. Eikä missään keskustan hienossa Rossossa (kuvitelkaa sarkastinen äänensävy), vaan Prisman yhteydessä olevassa Express-sellaisessa. Eikä ollut eka kerta. Milloin ulkona syömisestä tuli marketruokailua? Kuinka kauan siitä Jouska onkaan, kun humalluttiin due litristä vino della casaa, sata vuotta? Onneksi en omista autoa, sillä muuten karauttaisin huomisella vapaapäivälläni varmaan ABC:lle hengaamaan...

Pizza oli oikeasti hyvää ja pelasti jälleen perheemme sokeriarvojen laskun aiheuttamalta hajoamiselta mutta silti. Onko Piazza Navona ja Tavernello taaksejäänyttä elämää tyystin?

Kriisi iski. Sen nimi oli Rosso Express.

1 kommentti:

  1. hehe, kuulin kerran eräässä opiskelijaruokalassa apetta jonottaessani takanani olevien (insinööri?)opiskelijoiden keskustelun. se meni jotakuinkin seuraavasti.
    opiskelija #1: "täällä on ihan hyvät ruoat. välillä on niitä hampurilaisiakin ja silleen". (silloin oli käynnissä amerikan yhdysvallat -teemaviikko)

    opiskelija #2: "totta turiset, ihan hyvät safkat. mutta ei tää mikään rosso oo".
    ja oikeassahan tuo oli.

    VastaaPoista