12.9.2020

Vihreät kuolivat, eläköön siniset!

Vihreät lakkasivat todella olemasta jo vuosia sitten, nyt kenttää hallitsee siniset. Ja ei, en puhu jälkijättöisistä Persujen saunaillan jatkoista, jonne oikein kukaan ei koskaan mennyt. Vaan sipseistä, kuten aina.Ajatuksissani ostin Prismasta naksuja mökkireissulle, halusin sipsejä ja bonusta. Sain molempia, kuten kunnon suomalaisen kuuluukin. En ajatellut isompia napatessani Rainbown sinisiä maalaisperunalastuja. Maalaisuus on lähellä sydäntäni, vaikka en kepulainen olekaan. Etenkään nyt kun Katri syöstiin vallasta! En arvannut pussia valitessa kohtalon puuttuvan peliin ja vievän minut menneisyyden kryptan oville.

Palliksessa on jo vuosia haikailtu Rainbown vihreiden sipsien perään. Voisi sanoa, että niiden sipsien muisto on blogin kantava voima. Niiden sipsien manttelinperijän löytäminen on pitänyt meidät virkeinä.

Rainbown siniset, vaikka tärvääntyvät nimeltään jopa vihreitäkin ankeampaan puolueeseen, ottivat omassa rankingissani paikan jolle myyttiset Vihreät aikoinaan kuuluivat. Siniset maistuvat muistijälkeni mukaan aika samalle kuin vihreät (kyllä minä muistan ja maistan!), mutta ovat vähän rapsakampia ja hintsusti paksumpia. Toisaalta kuinka laaja makuskaala on potulla, öljyllä ja suolalla? Todella laaja, sanoisin.

Voin suositella. Tuhosin pussin kolahörppyjen tahdittamana. Olo on kuin olisin nähnyt Notorious Biggien Prisman tuulikaapissa. Legenda on noussut kuolleista? Mitä sanoo Koivisto, entä lukijat?

1 kommentti:

  1. Ensinnäkin täytyy sanoa, että en oikein tiedä, onko mikään pitänyt mua viereänä enää vuosiin. Mitä tulee tulee noihin sipuihin, niin hyvien kirjoissa ne on, mutta jotenkin muistelen, että vähän turhan rasvan dominoima maku. Hyvä suuntuma muistaakseni, yksi parhaista.

    JK

    VastaaPoista