20.4.2012

Alla vai päällä?

Edessä, takana, sivulla, päällä, alla. Mahdollisuudet ovat moninaiset. Ja ei, nyt ei puhuta salamin piilottamiessta (niin hyvä aihe kuin se olisikin), vaan uunimakkaran syömisestä.

Mahdollisuudet ovat moninaiset, mutta jos halutaan kunnon mättökasa, niin lopulta kysymys on siitä, että onko se päällä vai alla. Näin tuumin syödessäni uunimakkaraa ja pizzaa töissä joku päivä. Päädyin siihen, että laitoin pizzaa uunimakkaran päälle ja niin se on oikein.

Luulen, että tämän combon kohdatessa monella makkara livahtaisi päälle. Looginen selitys olisi, että uunimakkara olisi ihan über-täyte pizzalle. Totta, niinhän se olisi, mutta niin se myös vain olisi. Yksi täyte muiden joukossa, olkoonkin, että über-mallinen. Sen sijaan, kun laittaa pizzaa uunimakkaran päälle, puhutaan jo kauneudesta. Uunimakkara, tuo pelätty ja rakastettu ruoka, saa päälleen yleensä vain juustoa ja mahdollisesti jotain tomaattia. Pizzaa uunarin päällä, se on sen sijaan sellaista jytkyherkkua, että edes persujen veretseisauttava vaalitappio ei vedä sille vertoja. Ja taas on tullut todistettua, että kovimman luokan ruoan keksiminen vaatii pallismallin aivot.

Se on nyt keksitty, testattu ja havaittu toimivaksi. Kokeilkaa.

P.S. Edelleen muuten ihmetetyttää tuo lounasmestojen uunimakkara. Tää on eri ketjua kuin se, josta kirjoitin edellisen kerran, mutta samoja outoja pötkyjä siellä tarjottiin. No, en kysele tai kyseenalaista, vaan syön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti