16.4.2012

Bulkkiciabattaa, pienet ballsit ja siniset lapaset

Valokuvien poistoa taas. Nää on ollut ties kuinka pitkään luonnos-tilassa Bloggerissa. Tempaistaanpa nyt poies.
Taitaa olla Iguanan lounas. Sen lounaalla yhdistyy kyllä monenlaiset eminenssit ja Eminemit. Nachoja, oliiveja, pizzaa. En ole ihan vakuuttunut, mutta tarpeeksi harvoin kun syö, niin mikäs siinä.
Taitaa olla WTC:n Coffee Housesta. Vaikea muistaa, miltä maistuu, kun tästäkin on aikaa. Kuvan blondi asui vielä Tampereella tuolloin. Ei ehkä lunastanut ulkonäkönsä odotuksia, ciabatta siis. Tai sitten lunasti. Mene, tiedä. 
Stone'sin mättöä. Aika jees muistaakseni. Metalliläpyskällä tarjoilu extraplussaa. Lihaisaa ja miehekästä, mutta naisetkin saa syödä.
En mene vannomaan, mutta veikkaan Helsingin Kaupungintalon Amicaa ruokapaikaksi. Sen muistan, että kuvasin ruoan eritoten pienien lihapullien takia. En mieltynyt niihin. Hitto, jos haluat myydä lihapullia, myy, mutta myy sitten vaikka kolme isoa mieluummin kuin kahdeksan minimalistista. Paha mieli tulee tollaisten mopojen katselemisesta.
Aiemmassa sarjatulessa oli kahvia Torresta, tässä heidän ciabansa. Oli hyvä, voin suositella. Taitaa olla lohta sisällä, nälkä tulee kattellessa. 
Ruoholahden kauppakeskuksen aulan kahvilasta. En muista nimeä, joku Ciao Cafe, Adios Bar tai joku sellainen. Myöskään kuvan eines, mikä onkaan nimeltään, ei jättänyt muistijälkiä, joten ei liene erikoinen. Mummon (ei mun) tekemät lapaset sen sijaan kylläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti