11.4.2012

Kestopekonia Ikeasta

Kävin just ikeassa, reilu parihugea meni taas, vaikka tämä oli jo toinen muuttoomme liittyvä käynti. Olin lankalauantaina liikenteessä ja väkeä piisasi. Hitto vie en päässyt syömään, kun sekä lounasmestassa että kassojen jälkeisessä pikaruokapaikassa oli hermeettiset jonot. Harmitti todellakin.

Ei sillä, kyllä siellä jollakin huonommin meni. Yhdellä miehellä oli yhdet kärryt täynnä tavaraa ja vauva ja pieni lapsi niissä. Lisäksi kaksi sellaista pakettienkuljetusvaunua myös. Hän ei selvinnyt ihan pienellä summalla tuosta reissusta ja kai elämästäänkään, mutta saattoihan se olla joku rikas paskikainenkin.

Mutta asiaan sanoi saksalainen, kun kaasua tilasi. Näin jossain kuvastossa oheisen mainoksen joku aika sitten. Aijjai, että sydäntä lämmitti Ikean malli aamupalasta. Pekoni on mukana! Kyllähän me tiedämme, että se joko makes tai breaks aamiaisen. No, ei pitäisi ihmetellä, kyllähän Iiiikkkeassa ruoan päälle ymmärretään. Kasvais nassikka vielä vähän, niin vois kotiuttaa tuollaisen ja pääsis leikkimään aamupalaa. Iskälle peksut joka kerta. Te, joiden rahanpolttolaitoksenne ovat jo vanhempia, niin käykäähän tsekkaamassa, josko peksut on vielä valikoimassa.

1 kommentti:

  1. Laihduttajan ihanneaamiainen. Kaloreita nolla, mutta pientä tukkoa suoleen saattaa aiheutua.

    VastaaPoista