8.4.2012

Vihainen lintu tölkissä - ei pöllömpi

Leinonen disautteli Angry Birds -limukkaa juuri. Kyseessä oli vähän sama ilmiö, josta kirjoitin M&M:s artikkelissa taannoin. En nyt löydä sitä, mutta dissailin siinä sitä meininkiä, että Suomessa ei vahingossakaan saa mitään asiaa varioida mitenkään, joku heti tuomitsee. Eli jos teet kännykkäpelin, pidä se kännykkäpelinä prkl jne.

Angry Birds -limukka on ihan hyvä idea, jos multa kysytään. Kaikkea kannattaa kokeilla. Mutta mähän nyt tykkään siitä pelistäkin. Limppari ei mitään ihmeellistä ollut, paratiisi-nimellä sitä markkinoitiin, sisälsi aika ananaista tavaraa. Mutta ihan juotavaa kyllä.

AB-kola sen sijaan olisi jotain. Se musta räjähtävä lintu mustuudessaan sopisi kylkeen kuin nakutettu. Se on paha vaan, että kola on vaikea taiteenlaji. En tiedä, olisiko Olvista siihen. Mutta kokeilemisen arvoinen juttu ehdottomasti.

Jälkikirjoituksena pitää mainita Leinosen mainitsemasta Matti-siideristä, että onhan muuten pahaa ainetta. Klassikko, ehdottomasti, mutta pahaa. On hienoa, että joku on jopa Suomessa keksinyt myydä Matin nimellä siideriä, koska onhan mies eräitä parhaista esimerkeistä siitä, että viinaa juomalla voit vetää elämäsi vessasta varsin tehokkaasti. Kahdesti huumorimielellä sorruin Mattiin ja molemmilla kerroilla join ehkä vain suullisen ja kaadoin loput menemään. Ja moista ylipäätään on tapahtunut harvoin. Mutta tuokin on nyt mennyttä, Matti näyttää nyttemmin saaneen elämänsyrjästä kiinni. Toivottavasti ote pitää.

Angry Birdsin otteesta on hankala sanoa, mutta toivon, että se pitää jo siksi, että moni nillittäjä saisi vähän pitemmän nenän siitä. "Ostakaa nyt niitä pehmoleluja, vuoden kuluttua kukaan muista tätäkään peliä, turha ees yrittää..."

2 kommenttia:

  1. Eikö Olvista ole kolan tekemiseen? Miten mä muistan että se oli Olvi joka oli valmistajana ammoisessa Afri-Colassa. Lapsuudenmuistoni kertovat että oli itse Cokea parempaa. Muttei ihan Sittikselle pärjännyt. :)

    VastaaPoista
  2. Wikiksen mukaan Afri on valtakunnan kamaa, eli Saksanmaalta. Afri on kyllä muistissa, mutta en muista, miten hyvää se oli. Kolaahan se, eli luultavasti nannaa.

    VastaaPoista