29.4.2012

Olutta jota Sipowicz joisi?

Sen ohessa kun ihailin Koffin naisten kolanjuontia, maistelin viime viikolla Sinebryn tuotevalikoiman amerikkalaisuutuuksia Brooklyn-panimosta. Lager ja American Ale -mallin tavara kyseessä nyte. Saatte ihan kivasti syötetyn ja juotetun täysin puolueettoman bloggarin arvion niistä :P

Totta kai tämä olut on tällaiselle ruokagurulle jo tuttua. Join lagermallia Nykin-lomalla vuosi sitten. Tosi paljon tuli kaikkea blogautettavaa syötyä ja vieläkin on valokuvia varastossa kirjoittamista odotettamassa. Brooklynistä en blogauttanut, kun oli niin pimeä, että en saanut kunnon kuvaa. En muista tarkkaan, mutta muistelen jotenkin, että B:stä en myöskään keksinyt oikein mitään erityistä. Niinhän se on, että lager on lageria.

Nyt toisella testauksella huomasin, että joku omanlaisensa makunsa B-lagerissa on ja kyllähän sitä joi. Ongelma Brooklyn American Alessa on se, että en oikein tiedä oluesta mitään enkä siis tiedä, miltä tämän sortin oluen pitäisi maistua. Mutta samaa sanon tästäkin, eli kyllähän tätä juo ja saattaisin putelin ostaakin. Selviäisi tuotteen todellinen maku, sillä ilmainenhan aina maistuu paremmalta. Arveluttaa vaan tuo kaukaisuus, toivottavasti ei näy liikaa hinnassa. En ole kaupassa vielä spotannut, niin en tiedä.

Ravintolaillassa oli puhumassa joku pan(im)omies Garret Oliver. Hän valitteli sitä, että muualla maailmassa jenkkioluista tunnetaan yleensä vain ne heikoimmat. Niinhän se taitaa olla, vaikka on muistettava, että kyse on Kartsan kilpailijoiden tuotteista tässä tapauksessa - niitä on kiva humoristisesti vähän dissata. Mutta totta on, että ei sillä mitään oluemiehen leimaa varmaan saa, jos aina juo jotain joka kaupasta löytyvää jenkkilutta, jotain Budia.

Status-mielessä nykiläisen ja etenkin Brooklyn-nimisen oluen menestysmahdollisuudet ovat varmasti hyvät. Brooklynhän taitaa olla aika pop, kun ainakin Hipsterit ovat matkailun osalta toitottaneet jo jonkin aikaa, että "Manhattan on niiiiin nähty, nyt pitää hipsteröidä Brooklyniin, hips hips." Ehkä sama coolius tarttuu tähän juomaan, kuka tietää. Ei vaan tuu mieleen mitään brooklyniläistä tv-sarjaa, johon putelin ääressä voisi samaistua.

2 kommenttia:

  1. juuri ostin ko. nektaria (tätä juttua lukematta, mutta otsikon näin joten ehkä joku subliminaalinen manipulaatio sai käteni tarttumaan ko. puteliin) hinta oli jotain kakspuol eli ihan samoissa missä samankokoiset muutkin ei-ihan-perus-pirkkaoluet. Makuun tutustun vasta puistossa :D

    VastaaPoista
  2. palaan asiaan, nyt kun muisti palailee pätkittäin. ei ollut hyvää. huonoin kolmesta. (toiset kaksi oli aiemmin hyväksi todettu thaimaalainen Chang ja toinen joku jenkkiolut Dixie tjmsp. Chang hedelmäinen raikas ja Dixie perus-en-tunnistaisi-makutestissä.) Brooklynissä ensimaku myös perus-en-tunnistaisi-makutestissä, mutta katkera jälkimaku vetää suupielet mutruun.

    VastaaPoista