1.5.2012

Osaako Olvi tehdä kolaa?

Kirjoittelin vastikään Olvin valmistamasta Angry Birds -limpparista. Harmittelin, että musta lintu ei ollut saanut omaa limsaansa, kolan makuisena toki. Samaan hengenvetoon mietin, olisiko Olvista tekemään kolaa. Sain asian selville aika pienellä vaivalla.

Kävelin kaupassa ja silmäni osuivat kolapulloon, joka näytti uudelta. Se oli Olvia. En muista juoneeni, mutta yhteisen hyvän vuoksi kotiutin heti putelin ja makustelin sen. Teidän vuoksenne... teidän vuoksi... vuoksenne... No miten vaan, mausta sen verran, että jälleen kerran oltiin ns. Koiviston "ihan juotavaa" luokassa. Ongelma on vain hinta, taisi olla normitasolla, mikäli muistan.

Yhtä totta kuin se, että risti ei auta sököringissä ryöväreiden kanssa, on se, että kovakaan yritys ei auta kilpailussa kolamarkkinoilla. Kokis on jo olemassa, joten ainoastaan hyvä tuote edulliseen hintaan - mieluusti tölkissä - voi kolanäkemykseni mukaan pärjätä hyvin. En edes Angry Bird -kolan menestyksestä olisi vakuuttunut, sillä valmiiksi kova brändikään ei välttämättä auta - nähtiinhän se, mitä Lordi-kolalle kävi :D

Mahtaakohan Olvi jaksaa kauan... Sen näemme. Mut mainittakoon, että Rainbow-tölkissä voi olla jotain mahiksia, mutta en ole maistellut vielä tarpeeksi tehdäkseni päätöksen asiasta. Palaan siihen pian.

P.S. Oonko muuten ainoa, jota Pepsin mölyävä mainos ärsyttää? Pistin boikotin päälle, ei jaksa. En oo kyllä vähään aikaan Pepsiä juonut, mutta silti...

2 kommenttia:

  1. Olvilla on ollut kolaa jo monia monia vuosia.

    VastaaPoista
  2. Eurolla citymarketista. Maku oli mielestäni oikein hyvää. Muistuttaa paljolti KevytOlo-juomia. No valmistajahan on sama.

    VastaaPoista