2.5.2012

Magee Tupla

Jälleen se meni, kuten niin monta kertaa aiemminkin. Mä ihan diggasin, ja perheyksikköni toisen täysivaltaisen edustajan mukaan patukka oli liian makea, mutta muuten hyvä.

Nykyään tuntuu olevan niin, että vanhoista tutuista tuotteista tehdään kovaa tahtia uusia versioita. Pitää kai karkkiskabassakin juosta täysillä, jotta pysyy paikallaan. Tuplasta on tempaistu nyt vaihteeksi maapähkinäisempi versio.

En äkkiseltään tunnistaisi varmaan Tuplaksi, suutuntuma on jossain Snickersin ja Lionin hoodeilla. Ihan hyvä patukka, ei siinä mitään. Mut montakohan erilaista Tupla-versiota on tullut viime vuosina. Aika monta kai tullut - ja moni varmaan mennytkin. Tiedä sitten, miten tää on laskettu, sillä tässä lukee jo pakkauksessa kuuluisat sanat "limited edition".

Kai Leafilla on laskettu, että patukkaa Myydään vuosi-kaksi aina kesäisin ja se tuottaa siinä ajassa tarpeeksi? Markkinamiehet ja -naiset sen tietysti tietää, eikä se huono ole. En kaipaa 80-luvulle, jonka aikana Suomessa oli saatavilla ehkä kolmea patukkaa...

1 kommentti: