22.5.2012

Nelosneliöllä megamakia 6,95€

Olen noin vuoden ajan yrittänyt olla mukana sosiaalisen paskan lapioinnissa ja tsekkaillut itseäni ineen erilaisiin ravintoloihin Foursquare-palvelussa. Oikeastaan muuta ei tästä aktiviteetistä ole jäänyt käteen kuin paska maku ja hieman hukattua aikaa. Eihän siinä nyt ole mitään mielenkiintoista että tsekkaan joka päivä samaan lounasravintolaan, mitä siitä muka kukaan hyötyy? Muita kuin Pallis/ravintola-aiheisia tsekkauksia en tee ollenkaan, koska pelkään liian innokkaiden fanien alkavan seurata minua. Nyt jo tuntuu että epäilyttävä lauma keski-ikäisiä naisia odottaa minua yllättävissä paikoissa..

Eilen kuitenkin maailmani mullistui kun tsekkailin itseäni Hesburgeriin. Tsekkaamalla sai Mega-aterian hintaan 6,95€, eli 2 euroa listahintaa halvemmalla. Mikäli sijoitat kaksi euroa oikein raviradalla, saat siis hampparisi 14 000€ halvemmalla. Aika hyvä tarjous mielestäni!

9 egeä Mega-ateriasta on kyllä todellinen joukkoraiskaus, jonka päätteeksi Strauss-Kahn vielä virtsaa päälle. Siksikin tämä tarjous viehätti meikäläistä, 2 euroa vähemmän siitä paskasta olosta, joka syömisen jälkeen tulee on ihan hyvä alennus. Itse ateriahan on melko pahvinen tapaus, ei tästä oikein elämystä saa kuin jälkiähkyn muodossa.

Muihin spesiaaleihin en ole näillä leveysasteilla törmännyt, onko etelässä antoisampaa? Saako jossain esimerkiksi pormestarin titteliä kantava jotain ilmaiseksi?

3 kommenttia:

 1. Mäkkäristä on saanut jotain, ainakin dippiä, kun on Fourissa ja Fesessä tsekannut sisään. Jostain helsinkiläisestä leipomosta taisi saada ilmaisen leivän ja joissain paikoissa mainostetaan pormestarille "yllätystä", joka on luultavasti paskaa.

  Niin, ja verkkokauppa.comista sain hilpeän yömyssyn, kun tsekkasin :D

  VastaaPoista
 2. Saako aikuisviihdekaupasta tsekkaamalla jotain, vai kestääkö kantti? Ainiin mut täähän onki ruokaploki, mut oliks sitä pekoniliukkaria olemassa vai ei.

  VastaaPoista
 3. Pekoniliukkaria ainakin myydään, en ole ostanut ja varmistanut itse tuotteen saatavuutta kuitenkaan. En ole skoutannut ainetta Helsingin teippi-ikkunakaupoista myöskään.

  Ei oo tullu vähään aikaan pornokaupoissa käytyä ylipäätään, niin en ole huomannut tarjouksia, mutta esmes Alkoja ei aina ole palvelusta löytynyt, vaikka vastaavankokoiset muut kaupat yleensä löytyvät. Kantti ei siis aina kestä.

  VastaaPoista