29.5.2012

Olut melkein kuin Jippu

Kakkonen on ykkönen, hoettiin joku aika sitten. Sale voitti silti, ja voi olla, että tämäkin kakkonen jää kakkoseksi. Olvi nimittäin on alkanut tölkittää olutta, jota kai kakkosolueksi voisi sanoa, jos vanha vero(?)luokka olisi vielä olemassa.

En mä kuitenkaan tajua tätäkään. Ilmeisesti syy on se, että ykkösolut ei enää myy, kun alkoholiton on kahmaissut sen osuuden, niin Olvi testaa, että miten vähän stydimpi kevytsarjalainen. Vaikea ennustaa nykytilassa tälle parempaa menestystä kuin Renny Harlinin tulevalle elokuvalle, mikä se lieneekään.

Eikä se johdu mausta. Ei mun nystyni tästä maista, että onko tää Koffin nelosta vai laihdutettua Everstiä. Ongelma se, että tämä ei täytä mitään tarvetta. Se on kuin nuo juuri aiemmin mainitut Renny-rainat tai esmes Jippu. Eikäku ei, ei Jippu. Ei se oo tyhjänpäiväinen, sehän on ärsyttävä konsanaan kuin Päivi Räsänen, johon tulemme seuraavaksi, älkää huoliko.

Mutta siis kakkosoluesta: Yhden jos juon, niin maun puolesta tämä sopisi, mutta jos holillista juo, niin eipä se paljon tee kesää eikä loppusyksyä, onko se kakkosta, kolmosta vai nelosta. Ja jos sitten aletaan tintata enemmän, niin kyllähän se on nuo nousuhumalan luikkaat liukuportaat, joita silloin halutaan kavuta, joten kakkonen silmissä homma käy vain hitaasti ja kusi lentää.

Ehkä Olvi varautuu siihen, että Suomessa siirrytään Ruotsin malliin oluessa. Päivi Räsänen kun on puikoissa, niin kaikki on mahdollista. On kyllä monella mittarilla nainen vailla vertaa ja halunnee jättää jälkensä Suomeen. Bissen laimennus voisi olla yksi keino, alettais sitten juomaan "räsästä" mekin täällä.

Ihan hyvin keksitty nimi kyllä, siitä pojot.

2 kommenttia:

  1. Sven Tuuva -olut ei nouse päähän. Johan sen runokin tietää: "Se olut tiesi paikkansa, ei kajonnut se heikkohon ja huonoon otsahan"...

    VastaaPoista
  2. Käykö olut siis jalohon rintahan, eli suoraan pumppuun..?

    VastaaPoista