6.5.2012

Mulle ilmaiset karsut heti nyt, pliide

Ei näy karsua, ei...
Kävin syömässä lounasta "ulkona". Halusin pisteen i:ni päälle eli vähän karsua. Alepan ja Makuunin väliltä arpa osui tällä kertaa Makuuniin. Vähän pientä kivaa jälkiruokaa irtokarkkityylillä.

Valitsin sopivan combon. Otin ufoja, Ferrareita ja muuta hyvää. Yhteensä hintaa jotain 86 senttiä. Menin maksamaan.

Myyjä kaveri näpytteli konettaan tovin, ja ihmettelin jo, että eikö se huomaa mua. Luulin tatuointien aiheuttaneen kaverille verenmyrkytyksen tai jotain. Ilmeisesti kaveri näki mut kyllä, mutta tietokoneessa oli jotain häikkää. Kuittikoneestakin se veti metrin-puolitoista paapperia, mutta ei auttanut, systeemit jumissa.

Varakassaa olisi voinut käyttää, mutta siihenpä ei käynyt kortti. 86 senttiä karkkia oli vaa'alla: niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Olis mulla ollut 20 euroa hätävaraa lompakossa, mutta en viitsinyt sitä rikkoa moisen asian tähden. Sanoin siis, että ei oo kääshiä. En jaksa hiluja muuta kuin hätätilassa.

Sinne karkit jäivät, sniif. Se arvatenkin napsahti mun kohdalla. Keskellä päivää Makuunissa muutenkin hiljaista. Seuraaville asiakkaille voisi nopeasti laittaa lapun, että "tällä hetkellä ei kortti käy, sorge". Ei mikään suuri ongelma. Entä mitä tehdään sille reppanamiehelle, jolla on muutama hassu karsu vaa'alla eikä käteistä?

Hei antakaa Fefet ensi kerralla ilmaiseksi. Päivän hyvä työ, hyvää mainosta firmalle. Nyt meen ens kerralla Alepaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti