9.5.2012

Kale pisti pöydän koreaksi

Kuvan teinipoppari ei liity tapaukseen.
Jussi blogautti tuossa omista kisaeväistään viitaten jääkendon mm-skaboihin. Palliksella on lonkeronsa (ne mustekalaiset jutut, eivät ne jäsen Jouskan suokkarijuomat) joka paikassa. Eräs kirjeenvaihtajamme oli eilen jotenkin sluibahtanut katsomaan kiekkoa Jaffa-areenalle aition puolelle.

Odotin mielenkiinnolla raporttia siitä, minkälaiset on Kalen kisaeväät. Mies näyttää siltä, että on ollut ruoka-aikaan kotona, niin tuskin kisaherkutkaan pelkkää kurkkuviipaletta ovat. Se on vaan, että nykyään ei kunnon palkollisia tahdo saada mistään. Niinpä tääkään senttaaja ei jumaleisson kehannut ottaa kuvaa. Oli kuulemma niin pieni aitio ja ihmisiä paikalla...

No, kai se on ymmärrettävä, että joillakin ihmisillä on uskottavuus, jota he eivät voi vaarantaa valokuvaamalla ruokaa. Joudumme tyytymään sanalliseen selitykseen. I quote:

"Joku sellainen kastikkeinen salaattihärdelli, kaikenlaista vihannesta, kuutioituja juttuja jne sekaisin plus kanaa. Ihan jees. Lisäksi perunasiivuja ja sipulia plus lihaisia ja mausteisia makkaroita. Pasteijoita sivussa. Viiniä, bisseä, sidukkaa, virvokkeita. Ihan jees."

Kummolan eväät siis ovat kai "ihan jees". Varmaan perkeleen kalliita mausteisia makkaroita ovat, sillä tiedämmehän kyllä, miten paljon pelkkä perseenalunen kisahallila on maksanut. Aition saadakseen joutuu varmaan luopumaan vasemmasta pallistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti