20.5.2012

Tän tuubin voi jättää kauppaan

"Sä näytät niin vihaiselta, että menee varmaan blogiin." Kyllä menee. Pirkka suklaasoosi on kohtalaisen perseestä.

Lähi-SS:mme on remontissa eikä toivottavasti kohta ole enää yhtä rupunen kuin ennen. Sitä ennen lähikauppanamme palvelee Super-K. Sieltä nimimerkki vaimo oli yrittänyt etsiä suklaakastiketta jäätelölle ja tuskalla löysi Pirkka-version. Parempaa olisi jäde ollut ilman.

On kolme ominaisuutta, jotka hyvän soosin on täytettävä.

1) Soosin on tultava ulos kantovälineestään jouhevasti ja sotkematta.
2) Soosin pitää sekoittua sopivasti jäätelöön tai muuhun käytettävään herkkuun.
3) Soosin pitää maistua hyvältä.

Tää tökötti ei tule sotkematta ulos mistään eikä se ainakaan sekoitu mihinkään. En tiedä, mitä lehmänaivoa tähän on sekoitettu, että on saatu näin kovaksi eminenssiksi tää, mutta ei sekoitu mihinkään, vaan säilyy erillisenä tuberkuloosiysköksenä. Ja kolmonenkin menee metsään, eli three strikes, Pirkka-soosi on ulkona.

Onneksi, kun hätä on suurin, apu on lähellä. Vedin jäätelölle yliannostuksen O'boyta ja astelin lapsuuden Memory Lanea vähän matkaa. Oli hyvää.

3 kommenttia:

 1. En ole tuota kokeillut, mutta tuubissa oleva (merkkiä en muista), lakritsin makuinen jäätelön päällä kovettuva kastike maistoi ihan kamalalta.

  VastaaPoista
 2. Oh yeah...the French are getting FRIED,
  That's FRED, of course with GUY and REMY.
  And they 're getting it up that ANESSUP in PANNS with BURTON!
  And TCCARE- THOMAS doing that OGEDU- TELGED- GEDBLE .
  ONEDATOT and TED TOTS got a TEEPAY with TSPPLAY and it's all coming out faster than MEESE'S COMSTUL in TSSERT and ECTSST .
  " MOSTAR".
  It's the end of ODYSTERR which is " TO DIE YOUNG" - " HEINTZ 57".

  VastaaPoista
 3. Ihan vaan muistiin, että EI MITÄÄN KASTIKETTA TUUBISTA JÄTSKIN PÄÄLLE! Vain ja ainoastaan siitä 2 dl:n tetra(vai mikä vtun minitiiliskivi se nyt on):sta - on sen merkki sitten mitä tahansa se on aina parempaa kuin tuubi. Parasta olisi tehdä tietty itse..... :D

  Ano-Polga

  VastaaPoista