10.4.2012

Sori, oon laiskalla päällä, bulkkitylsyyttä luvassa. Mutta pitää päästä eroon näistä kuvista. Ohessa kahvia.

Taannoin edellisessä työpaikassani oli palohälytys, joten menimme hässäkän ajaksi torille kahville. Toria oltiin juuri sulkemassa, joten saimme jämäherkkuja mentaliteetilla "maksakaa vaan jotain". Kiusallista, se ei sovi meille suomalaisille ja varsinkin pari seurassani ollutta ihmistä oli tilanteessa melko kohmeessa. Munkki oli ihan jees.
Ilonaama kahvimukissa, tämä maa elää tipeillä. Joskaan pikaruokaloissa moinen tietty ei ole tapana. Ehkä hymynaama oli sittenkin vain päivän komeimman asiakkaan piristykseksi? Jokohan kohta muuten Helsinki-Vantaan SB on avattu. Pitäis melkein matkustaa jonnekin, jotta sais sumppia.
Vaikka kuinka mietin, ei mulla oo aavistustakaan, missä tän oon juonut. Aika old-school-meno kaikkineen. Yleensä ei putoo muhun. Mopokoon kahvikuppi ja lautasliina, jolla ei tee mitään...
Jotain shaibaa sosiaalisesta mediasta. Firma X puhuu viisaita somesta ja myy jotain palvelua tai koulutusta "nyt lyhyen aikaa erikoishintaan vain teille". Ihan ookoo setit, ei pelkkää kaffetta ja känttyä. Pitäis ehkä siirtyä alalle.
Jos kävelette Helsingin Aleksanterinkatua joskus, ottakaa Torrefazionen kohdalla tiukka oikea (tai vasen, tulosuunnasta riippuen). Jos selviätte portaat ylös ja tilaa on, ihan ookoo emmeitä tarjolla. Ahdas kyllä tahtoo olla, joten turvallisempi ratkaisu on Mäkki.
Tää ei ole kaffetta vaan teetä, kuten kuvasta näkyy. Nepalilaisesta Mountain-ravintolasta. Taka-Töölön keskinkertaisuuksien joukossa paikka on helmi. Tee on jännän makuista, mutta otan yleensä kyllä kahvia, kun se nyt vaan on tehokkaampaa. Käykää testaamassa ja morjenstakaa, jos näätte mut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti