8.8.2020

Coca-Cola Energy – Pyhäinhäväistystä vai Pervitiiniä?Ystäväni, toverini, veljeni, veikkoseni toi minulle ulkomaanmatkalta ylpeänä Coca-Cola Energy-tölkin. Ei yhtä, vaan kaksi. Hän aprikoi, että pitäisin siitä. Arvostin ajatusta, ja eritoten vaivautumista. Cokis energiajuomaa kun saa ihan täältä Persunluurannikoltakin, mutta kaikkihan on ulkomailla parempaa.

Sain tölkit jo miltei vuosi sitten, koska eihän kukaan ole kohta vuoteen käynyt missään. En ole uskaltanut juoda niitä, koska ensinnäkin Kokis variaatiot (kirsikkaa lukuunottamatta, tietenkin) ovat pyhäinhäväistyksiä. Eihän kukaan piirrä Mona Lisan päällekään textmarkerilla! Miksi täydellisyyttä pitää varioida? Lisäksi pelkään, että aivoni sulavat, ja tämän maistamatta fairyn makuisen virtsanäytteen maku korvaa synapseissani oikein kokiksen maun. Pelkään tärveleväni ikiaikaista perintöä, makunystyröideni kotoisaa rytmiä.

Seuraava on muodikas live twiittaus tyyppinen gonzales-reportaasi kokemuksestani Coca-Cola Energyn parissa:

Päätin antaa juomalle kaikki mahdollisuudet. Olen lomalla, juoma on kylmentynyt mökin todella kylmässä jääkaapissa kolme päivää. Olen myös henkisesti valmis.


Hakeudun omaan rauhaan, makunystyräni ovat niin valmiit kuin ne koskaan tulevat olemaan.


Ensireaktioni on pään notkahdus taaksepäin ja pelko myrkytyksestä. Otan varmuudella kyypakkauksen sisällön sisäisesti.Hyi jumalauta mitä mönjää tämä on!


Maku on kuin kolamehujää olisi jätetty viikoksi Mosambikin aurinkoon, jossa spitaaliset olisivat talloneet sitä jatkuvasti.

Tässä on etäinen kolan maku, kaikki muu maku on kolan häpäisyä. Seassa on varmaati astianpesuainetta, ei mitään Fairyä vaan Rainbown halvinta tinneriä.


Olen kuitenkin sitoutunut etovaksi muotoutuneeseen makutestiini. Silmät kiinni yritän kaataa koko tölkin kitusiini. Pelkään kehossani piilevien syöpäsolujen saavan tästä samat voimat kuin Hulk saa gamma-säteilystä. Tämä litku on varmaati radioaktiivista ja viimeisin eläin jota koskin oli sääski, kenties minusta tulee hyttysihmishybridi. Sekin on lohdullisempi kohtalo kuin koko tölkin juominen loppuun. 


Haluan kaataa loput maahan, mutta se olisi varmasti ympäristörikos. 


Tätä ei pelastaisi edes pirtu.


Pallolaajennus viimeinen tuomio Coke Energylle? Jos aiot myrkyttää pomosi, tee se tällä. Muuten älä koskaan maista. Otin riskin teidän vuoksenne. Minä kärsin kolaristillä ettei teidän tarvitsisi. Älä anna sen valua hukkaan maistamalla tätä myrkkyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti