13.8.2020

Tiesitkö, että jäätelöautosta saa pizzaa?

Sattuma puuttui peliin. Astuin etuovestamme ulos, tarkoituksenani viedä paskavaipoista täyttynyt roskapussi naapurin postilaatikkoon. Suunnitelmiini tuli oitis muutos, kun kuulin hienoista ylinopeutta ajavan jäätelöauton vääristyneen renkutuksen pyyhältävän ohi asuinkompleksimme. 

Heitin roskapussin luontoon ja painoin rivakoin askelin jäätelöautolle. Peräloosteriin oli printattu valikoima ja hinnasto. Valitseminen oli hankalaa, koska itse tuotteet olivat kuvia ja visuaalinen stimulantti vajavaista. Lukea silti osasin ja P-I-Z-Z-A kirjainten seksuaalissävytteinen merkitys avautui minulle kuin vanhasta muistista. Ja kuten aina ennenkin, tilasin pizzaa, jos sitä kerran oli tarjolla.

Huvituin kyllä, sillä miksi ihmeessä jäätelöautosta saa pizzaa? Mutta ajat ovat kovat ja valikoimaa pitää laajentaa. Jälkikäteen jäi harmittamaan etten kysynyt olisiko jäätelöautosta saanut myös nuuskaa. 

Ostin kaksi pakettia jäätelöauton salami pikkupizzoja, jotka pakkauksesta päätellen olivat matkanneet Persunluurannikolle Saksasta asti. 12 pikkupizzan paketti maksoi 3,95 euroa. Ihan ok diili, etenkin jos kaupat tehdään kotipihalla.  Ja onhan siinä pientä "elämystä" kun ostat pizzaa jätskiautosta. Ostin myös Valion vanilja Puffet jätskejä, koska olen tylsä, taantunut perheenisä vailla kykyä tehdä räväköitä päätöksiä.Ihan hyviä suolapalojahan nämä olivat, eivät makukokemukseltaan juuri eroa Lidlin Picco Pizzi-tuotteista. En ihmettelisi, jos ovat samaa kamaa, eri pakkauksella. Tiesin mitä saan ja erityistä jäätelöauton pizzoissa onkin juuri se, ne ovat jäätelöauton pizzoja. 

Pitää kysyä roska-auton jätkiltä ensi kerralla, onko niilläkin pizzoja myynnissä?

2 kommenttia:

  1. Vaniljabuffetteja? Eikö ollut minttua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut, olisin ottanut toisen paketin niitä. Olen yksinkertainen, vaniljanmakuinen mies.

      Poista