15.9.2011

Lisää pettymyksiä, huomaatko mikä vikana?

Klikkaa kuva suuremmaksi, jos et nää.
Saldovapaalla olo on parasta, mitä mies voi tehdä housut jalassa perjantaina. Viime viikolla saldoilin ja suorastaan hupsuilin ruokavalinnassani. Menin nimittäin jauhelihasoosipäivän kunniaksi Unicafelle, tuohon vanhaan armaaseen paikkaan syömään ja fiilistelemään.

Harvoin kun käy, niin pihillekään ei tympäise maksaa lounastaa reilua viittä euroa, vaikka eihän tuo loppuviimein niin gourmettia ole. Mutta mutta mutta! Jumatsuiggander, tuo paikka on menossa alamäkeen ja lujaa. Tai sitten kyseessä oli vain yksittäinen alkusyksyn kömmähdys. En tiedä, kun en ole käynyt, mutta järkytyin silti.

Kuka huomaa, mikä vika tuossa annoksessa on? Suuri vika, Kaivopihan Unicafen tärkein syömähammas loistaa poissaolollaan. Kuka keksii, mistä kiikastaa?

8 kommenttia:

 1. En halua uskoa tätä todeksi, mutta onko niin, että ystävämme valkosipuli puuttuu tästä annoksesta?! Pyhäinhäväistys, jos näin on.

  VastaaPoista
 2. Ketsuppi puuttuu? Tai sitten kola?

  VastaaPoista
 3. ainakin se joka kerta ärsyttää kun nuo kamppeet on väärin päin lautasella.

  kirp.

  VastaaPoista
 4. Jopa mä olen kuullut jostain unicafen valkosiplamömmöstä. Mutta todellisuudessa ihmettelen että mikä motorisesti rajoittunut hörhö olet kun lusikalla syöt spagua?

  VastaaPoista
 5. Juustoraaste on spagun alla, se on se systeemi tuolla. Monen kiroama, mutta siihen sentään on tottunut. Ketsuppia ei ole, kun se ei tuohon kuuluukaan, pitäisikin kirjoittaa tästä opetusartikkeli.

  Toisiaan ihmisinä ja eläiminä fanittavat Typy ja Jusa olivat oikeassa. Juurikin valkosipuli, tuo tyrmäävän polttava ihanuus puuttuu tuosta. Sitä ei ollut. Tsiisus... Olin murtunut poju, kun tuon tajusin. Pisteet Leinoselle, että tiesi tuosta, vaikka onkin lapinmies.

  VastaaPoista
 6. Pff, valkosipuli schmalkosipuli, sitä nyt saa mistä tahansa, ehkä jopa Rovaniemeltä. Kaivopihan uniksen erikoisuus on se chiliöljy, joskin sitäkin on harvemmin maustepöydässä viime viikkoina näkynyt. Legenda kertoo, että opiskelijaravintolan aasialaistaustainen kokki valmistaisi mömmön itse, mutta mene ja tiedä.

  VastaaPoista
 7. yleensä voitelen lusikalla jos ei veistä ole saatavilla.

  VastaaPoista