2.9.2011

Jos joku vois forwata tän postauksen Soinin Timolle, kiitos

En ole varma näiden karsujen oikeasta nimestä. Lätkäliigoista meilläpäin on aina puhuttu, mutta en ole varma sen virallisuudesta. Vanha karkki kuitenkin on kyseessä. Muistan natiaisena näitä syöneeni ja toivoneeni, että sattuisi Jypin logo osumaan paperiin. Aina siinä kuitenkin joku tamperelainen mirri vaan komeili.

No, satuinpa saamaan tällaisen eteeni tässä yksi päivä. Kamuni oli ostanut Siwan karkkipussin. Ei pöllömpi sekoitus. Kuitenkin kokemus järkytti perusturvallisuudentunnettani. Näin pussissa vanhan tuttuni, kaivoin sen esille, mutta mitä opinkaan: Lätkäliigalle on tehty jotain. He's been violated!

Karkkien kovuushan vaihtelee, kuten asioiden kovuus ylipäätään. Karkkien kohdalla kovuuskerroin johtuu tuoreudesta. Kuvan yksilö oli kuitenkin niin pehmeä, että se ei ollut sama vanha Lätkäliiga. Kaiken ne vie meiltä: Ensin Bogart Co. lopettaa ja sitten tämä. Teoriani on se, että ylikansallinen karkkikolossi on ahmaissut tekijäfirman ja alkanut itse tehdä karkkia. Resepti on uusi ja ylikansallinen, vain paperi vanha.

Missä on Timo Soini kansan äänensä kanssa, kun hän tarvitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti