23.9.2011

Ruokalusikat vaihtuivat deseiksi - ja vitutus hiipi puseroon

Anoppi oli käymässä tuossa joku aika sitten. Ketään ei puukotettu tai lyöty punnuksella, mutta ihan täydellisyyteen ei päästy. Leivonta meni vituilleen.

Tunnistaako joku kuvan leivoksen? Siinä on kaupan teollisuusversio siitä, mitä vaimo ja anoppi yrittivät yksissätuumin väkertää. Meni munilleen. Ei kerran, vaan kahdesti, ohjeessa nimittäin oli virhe. Ruokalusikat tai teelusikat olivat sekoittuneet deseiksi. Jokainenhan tietää, mitä siitä seuraa. Harmitti kyllä, sillä itsetehtyinä nuo voisi olla aika hyviä.

Välihuomautuksena mainittakoon, että tulee aika makia ja höttö täyte, jos kolmen ruokalusikan sijaan siihen ajaa kolme desiä tomusokeria. No, aina roiskuu, kun rapataan, ja ensi kerralla anoppi on varmasti tarkempana kopioidessaan ohjeita netissä. Itse olen tyytyväinen siihen, että kaappeihimme jostain syystä kovin varastoituneesta tomusokerista päästiin vähän eroon. Silver lining on every cloud.

2 kommenttia:

  1. BEBE! paras leivos!

    VastaaPoista
  2. Koiviston anoppi väittää tehneensä onnistuneita ja maukkaita bebejä omassa kodissaan, tosin todistusaineistoa ei ole saatu. Jäämme seuraamaan tilannetta.

    VastaaPoista