7.4.2012

Super-lol & paluu pula-aikaan

Kuva: Jussi Leinonen.
Super. Se on sana, jota on syytä käyttää säästeliäästi, sillä se tarkoittaa jotain suurta. Supersiisti, superseksikäs, supertylsä ja super edelleen.

Lidl, joka myös Tupla-S-Kauppana kavereiden kesken tunnetaan, käyttää termiä superlauantai. Lauantaisin lafka tarjoaa omasta mielestään niin kovia tarjouksia, että super-sanan käyttäminen on perusteltua. Jos tarkoituksena on tavoitella superpohjanoteerausta, se on tänään perusteltua.

Vanha kolanlatkija Jusa Leinonen oli jo aiemmin bongannut, että superlauantaina olisi kolaa tarjolla 39 sentillä tölkki. Mies tihkui sen normaalin seksin lisäksi intoa. Kiistatta edullinen hinta, mutta totuus löi kuitenkin Jusseja naamaan tänään kuin supermärkä rätti. Jumalauta rajoituksena kaksi tölkkiä per talous. Kamoon hei!

Joskus oikeissa ruokakaupoissa muistan nähneeni noita kyllä. Jos Kokis on hullunkalpaa, niin two-packeja saa ostaa ehkä vain kolme eli sellaiset yhdeksän litraa limpparia. Tupla-S:ssä on toinen meininki, paluu sodanjälkeiseen Suomeen. Kola saa ostaa vain reilut puoli litraa, voi tuleehan siinä jo superitku ajatellessa. Miettikää nyt esim. Leinosta, eihän se kahdella tölkillä selviä edes iltaan asti! Kuka ajattelisi Leinosta!?

Tällainen vetää mut taas supersanattomaksi. Siksi en voi muuta tehdä, kuin kvoutata Jim Carreytä.Aika superlooseritarjous tuollainen, ja vituttaa kattella moista, niin enpä taida paljon Lidlistä juomia vähään aikaan taas hakea.

Super.

4 kommenttia:

 1. Voihan sitä värvätä koko suvun ja Naamattu-kaverinsa hakemaan sitä Freewayta Liiteristä ;)

  Ano Nilli

  VastaaPoista
 2. Totta. "Leinoselle Freewaytä" -kamppis päälle. Hirvee jono ihmisiä, jokaisella kaksi tölkkiä kädessä.

  VastaaPoista
 3. On sitä Liiterissä kummempaakin nähty :O

  Sama Nilli

  VastaaPoista
 4. must olis vielä hienompaa jos kunnolla kytättäisiin (kuten natsityyliin kuuluu) kuiteista että "2 per talous" toteutuu. meet illansuussa hakemaan halpaa kolaa ja kassalla ilmoitetaan että "hei Koivisto, akkas haki jo aamulla teitin talouden kolat, ei auta tekohitlerviikset!"

  -Jamo Hiili

  VastaaPoista