16.9.2012

Level failed!

Espoon pojat ovat laajentaneet vihaisten lintujen tuotevalikoimaansa. Kai lukivat mun taannoisen postauksen siitä, että kolaa on saatava. Mutta vitulleenhan se meni kuin ennenaikaisesti lauennut musta vihainen lintu konsanaan.

Moka 1: Appelsiini-kola. Mä en vaan suostu tajuamaan, mitä vikaa on kola-kolassa. Miksi pitää appelsiinia sekoittaa siihen? Rio Cola oli ok mehujää kasarilla, mutta senkin menestyi johtui siitä, että Kekkosslovakia-ajasta nousevassa maassamme ei paljon muuta ollut ja siitä, että se mehujää luikahti hauskasti kuorestaan ulos nuoltavaksi kuin katolisen papin kull... no siis hauskasti yhtä kaikki.

Moka 2: Mauttomuus. Miksi tehdä juomaa, joka ei maistu miltään? Ei edes pahalta appelsiini-kolalta. Onko tavoite tosiaankin myydä sitä vain 7-vuotiaille, joihin tölkki vetoaa niin paljon? Toivon, että jopa 7-vuotiaat tajuavat hyvän päälle sen verran, että jättävät tän tavaran kauppaan ja ostavat vaikka "sitä ihtiään".

Arvoisat Roviot, vielä tarkennuksena: tarkoitin, että olisitte tehneet kolanmakuista kolaa, joka maistuisi kolalta. Capite?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti