23.9.2012

Uutta tölkkiä pukkaa

Maailmaan mahtuu aina lisää nesteitä tölkeissä, jos multa kysytään. Ja koska tää nyt sattuu oleen mun blogi, niin multa kyllä kysytään taas. Limuhyllystä löytyi pari uudenlaista tölkkiä, joiden sisältö tosin oli ns. sama vanha.

Palmaahan lipitettiin taannoisessa artikkelissa ja jaffatölkkiä kehuin täällä. Diggaan kyllä tästäkin tölkistä, ehkä jopa enemmän kuin Jaffasta. Palma on kuitenkin aina ollut vähän ugssä Jaffaan verrattuna, joten kelpaa esittää vaihtoehtonuorta ja hörppiä tätä. Limukan makuhan ei ole se kaikkein voimallisin edelleenkään, mutta juohan tuota. Happo on happoa, you know.

Mountain Dew tuli Suomeen jo aikaja sitten. Tää oli näitä telkkarista tuttuja tuotteita ja nimi on kyllä herkullisen kuuloinen, mutta itse tuote ei ole hääppöistä. Kovin mitäänsanomatonta juomaa. Muistan, miten petyin ekalla kertaa. Ja silloin, kun maistoin tuota limukkaa, eho-eho. Tölkin väri ja ulkonäkö kuitenkin viehättävät tässäkin. Näyttää siltä, että tässä tölkissä tapahtuu paljon kaikenlaista. Totuus tietysti on toinen. En ymmärrä Dew'tä, mutta tölkin juotuani alkoi tehdä mieli vähän Spriteä. En oo ostanut vuosikausiin varmaan. Pistänpä listalle.

Mut lisää tölkkejä maailmaan, se on kiva. Palmaa voisi joskus ostaa nätin tölkin ja ookoosisällön takia saunajuomaksi, mutta meillä ei oo saunaa.

1 kommentti:

  1. hehe... mountain dew. tulee mieleen simpsonien "homer vs. new york city" -jakso, jossa 'khlav kalashin' myyjän juomavaihtoehdot ovat mountain dew tai rapumehu.
    palma on kyllä ihan jees.

    VastaaPoista