19.9.2012

Olvi taas tölkittää - ainakin hetken

Silloin kun olin nuori, Viivi ja Wagner oli vielä hauska sarjakuva. Nykyäänhän Juba alittaa riman päivittäin niin, että ei maksa vaivaa edes silmätä strippiä. Yleensähän ekassa ruudussa Viivi sanoo "En jaksaisi kokata", toisessa Wagner toteaa "Kävin eilen Turussa" ja kolmannessa possu pieraisee. Naura sille nyt sitten.

En tiedä, onko kyseessä vanha tuote, mutta itse en ainakaan muista nähneeni aiemmin Wagner-olutta ja Viivi-sidukkaa. Ei yllätä, että kyseessä on Olvin tuotos. Hehän ovat panneet tavaraa monella nimikkeellä ulos viime aikoina. Pitäis varmaan kysyä, kiinnostaisiko Pallis-bisse heitä seuraavaksi...

Väsyneellä sarjakuvalla ratsastava olut. Leikin nyt vähän Juhan Af Grannia ja katson tulevaisuuteen. Ei, en näe tälle tuotteelle pitkää elinkaarta... Fingerpori-olutkin tuli ja meni, joskin sehän ryssittiin jo siinä, että tavaraa myytiin pullossa... Vaikeeta hommaa, ite pitäis kaikki näköjään tehdä.

5 kommenttia:

 1. Tuo olut ainakin oli ihan hirveää kuraa. Ja kun duff-olut kiellettiin, koska se kuulemma tekee lapsista juoppoja niin miksi nuo saavat olla myynnissä. Kyllä on taas maailmassa ristiriitaa ja kauheutta.

  VastaaPoista
 2. Oluen pitää olla pullossa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä diggaan tölkkiä, jos bisse pitää kotiin kantaa. Plus suomalainen pullo on ruman mallinen...

  VastaaPoista
 4. Eilen join saunaoluena tölkillisen, ihan noin niinkuin testimielessä. Tölkki oli kivan näköinen ja käteen hyvin sopiva, mutta itse juoma ei herättänyt kovinkaan positiivisiva viboja. Liian hapokasta. Vai olikohan se sittenkin liian hapotonta.

  VastaaPoista
 5. Linda- ja Matti-siiderit saavat arvoisensa perijän. Lordilla oli sentään vaan kolaa muistaakseni. Ja karkkeja.

  VastaaPoista