4.9.2012

Mikä näitä karkkimaakareita oikein vaivaa?

Kuva: nim. Velipoika
Nimimerkki Velipoika whatsappasi minulle tuossa yksi päivä. Lähetti siis suomeksi sanottuna viestin. Hän valitteli sitä, että nykyään ei kaupasta tahdo löytää hyvää karkkipussia sitten niin millään. Ja näin se on.

Valittelin, että itsekin olin lyönyt kirveeni edellisviikolla kiveen isoon tyyliin, kun oli ostanut jonkun Fazerin uutuudeen, en muista minkä. Velipoika kysyi, että ai että Ocean Mixin. Ja sehän se oli, mitä molemmat oli natustanut. Yhteinen tuomiomme oli, että aivan turha pussi. Velipojalla jäi pussi jopa syömättä, mikä on aika paljon, sillä onhan kyseessä nyt kuitenkin karsu... En kyllä tätä täysin usko, eiköhän ne oo tullu syötyä vaikka väkisin.

Mutta jotenkin luulen, että karkkitehtaat ovat siirtyneet sellaiseen ansaintalogiikkaan, että tehdään samalla resepetillä vähän erilaista sokeripaskaa ja vaihdetaan pussin teksti kerran vuoteen. Ihmiset erehtyvät kyllä sen pussin kerran-pari ostamaan, niin omat saadaan pois. Siltä ainakin nykyään tuntuu, kun kaikki karkit on niin samasta muotista ja sellaista sokerimöhnää, että ei siitä mitään muuta saa kuin kahvat kylkiin. Niitä en halua, joten kai se on sama karkinsyönti lopettaa.

Mutta mutta mutta, aivan kuten Adolf Eichmann sanoi, yön pimein hetki on juuri ennen aamunkoittoa. Nimittäin olen saanut luotettavista lähteistä kuulla, että eräs kaikkein aikojen hienoimmista patukoista, eli Stratos, olisi tekemässä paluuta. Luotettava lähde oli nimimerkki Torpeedo, joka kommentoi vastikään ammoista Stratos-postausta. Oli kuulemma nähny Cittarissa niitä. Pitääpä pitää silmä kovana ja toivon lukijat, että te teette samoin ja informeeratte, jos jossain näette. Tuo ilmaa sisältävä suklaa on kyllä jotain aivan muuta kuin tämä kantasuomalainen shaibander.

2 kommenttia:

  1. Johan nyt sattui - juurikin tänään bongattu kyseinen suklaapötkö Tampereella Tammelan K-kaupassa ja mietin että mikä ihmeen patukka se tuo on kun en ollut ennen mokomaa nähnyt.

    VastaaPoista
  2. Olen toista mieltä. Ocean mix on juurikin sekaisin sekoitus mitä on: on hedelmiä, hedelmiä mömmöllä, kirpeitä, laku, suolaisempi salmiakki ja suklaakin vielä. Syökää loppuun vaan avoimin mielin.

    -5 pussia

    VastaaPoista