30.9.2012

Vesa pisti tuleen

Kutvosenaikaa on tullut kirjoitettua tätä blogia. Kaikenlaista hyvää ja jonkun verran shaibanderia on tullut nautittua, mutta koskaan en mitään tuotetta ole pyytänyt saada testattavakseni blogiin. Jos joku jotain on tarjonnut, en useimmiten ole kieltäytynyt, mutta enimmäkseen olen itse maksanut viulut. Esim. euron juustoihin, joita puolet teksteistäni käsittelee, niin niihinhän nyt ei niin paljon rahaa mene :D

Mutta nyt pyysin. Syynä on paasikivimäisesti maantiede, jolle en voi mitään. Katselin nimittäin tuossa joku aika sitten erästä niistä harvoista televisiosarjoista, joita viitsin silmätä. Kyseessä oli tietysti Tuuri. Kamerat seurasivat jonkun höyrypään höntyilyä kyläkaupassa, kun tää höyrypää pysähtyi hetkeksi Kola Sihi-juoman kohdalla. Tuota minun piti saamaan, mutta ko. kauppa sijaitsee hieman "litkän latkan läässä".

Pistin pyynnön ja kyläkaupan väki pisti kolaa postiin. Aijjai, kolaa postissa, kyllä kelpaa. En vain ole aivan varma tästä tuotteesta, valitettavasti. Maku on mukavan kolaisa, mutta happoa on köykäisesti minun makuuni. En tiedä, kenen valmistamaa juoma on, mutta pullo näyttää Vipin pullolta ja mausta jotenkin tulee mieleen pulloissa myytävä Rainbow-kola. Kaikkia näitä kolia kyllä juo, mutta jotain jää puuttumaan.Kola-Sihiä voi suositella tietysti Kola-Ollille, joka tunnetusti ei tykännyt hapokkaasta.

Mitä ideaan juoman tekemisestä tulee, niin siitä pitää kyllä nostaa hattua Vesa Keskisen bisnesmiesvainulle. Vesku on ymmärtääkseni Ankka-fani, joten siksikin hänestä varmaan kiva myydä tavaraa, mutta jo huumoriarvon takia tätä varmasti myydäänkin litroittain. Sihi-juomaa ei arvatenkaan ole mitenkään suojattu nimenä, se nyt vaan on Akkari-suomentajien keksintöä. Kumma kun kukaan ei aiemmin ole keksinyt sillä nimellä pullottaa.

Oiva oivallussilaus on itse pullon etiketti. Ankkojen tai nappisilmänallejen käyttö voisi olla ongelmallista, mutta rusetin käyttämistä on kenenkään hankala kieltää, vaikka viittaus on selkeä. Selvisipä asiaa googlatessani, että Iines on joskus toiminut jopa Sihi-juoman mannekiinina.

2 kommenttia:

  1. Tuleeko seuraavaksi Kattivaaran margariinia? :D

    VastaaPoista
  2. paas pareemmaks ko nääsville poi ravintelis:
    Neitii, saaks mä uude Vipin ko tää ei langan pore !

    VastaaPoista