14.4.2011

Rock Around the Mäkkäri

Jalkani veivät mut tuossa yksi päivä Mäkkäriin. Korkkasin uuden tuttavuuden, Töölön ravintolan. Eipä ole aiemmin tullut asiaa tuonne. No, nyt hain sieltä Foursquare-pojot ja aamupalan. Lisäksi yllätyin.

Valistunut espoolainen gimuli kertoi minulle, että kyseessä on "Rokkimäkki". Siellä on prätkää, skebaa ja nimmaria seinät täynnänsä. No okei, moottoripyörä on lattialla, mutta kuitenkin. Aika erikoista. En ihan äkkiä keksi yhtä paljon normeista poikkeavaa McDonald's-ravintolaa. Kaipa tällekin joku selitys on, ja luulen, että tavalliseen tapaan joku fiksuista lukijoistamme sen minulle kertoo. Vissiin tää on aika vanha tapaus tää rock-henki paikassa.

Siihen asti, että saamme lukijalta selityksen, ja senkin jälkeen:  jos olette esim. Noordikselle menossa tai muuten Taka-Töölön suunnalla, käykäähän tutustumassa.

5 kommenttia:

 1. Nykissä tuli joskus harvakseltaan vastaan mäkkäreitä (plus muita ketjuja), joilla oli jokin teema. Mun lempimäkkäri oli perinteiseen diner-tyyliin sisustettu.

  VastaaPoista
 2. MITÄH? Eikö maestro Koivisto oo ennen käyny Rokkimäkissä. Sanoisin melkein stadin legendaarisimmaksi Mc:ksi. Ja se hän on yks cruising nightin pysähdyspaikoista, ainakin joillekki.

  VastaaPoista
 3. Maestro on tällainen junan tuoma, niin ei se mitään tajua :)

  VastaaPoista
 4. rokkimäkki on kyllä legendaarinen. siellä on joskus jopa tullut käytyä yöllä drive-in kaistalla taksilla.

  VastaaPoista
 5. Kurvissa oli aikanaan rallimäkki ja asemalla spacemäkki. Rokkari on ainoo jäljellä oleva teemamäkki, Kurvi on suljettu ja asema rempattu.

  VastaaPoista