29.4.2011

Mahdollinen tuplalounastaja havaittu

Vedin Kotsarissa aika tykisti valkosipulia.
Paluumatkalla työkaveri valitti, että pilvi
seurasi mua. Eli valkosipulia oli juuri sopivasti.
Jotkut kohtaamiset ovat outoja. Kerron taustoja. Syön töissä useimmiten joko pomoni tai kollegani kanssa. Jos pomoni, syön KT:lla heti, kun se aukeaa puoli yhdeltätoista. Jos kollegani, syön joskus vähän ennen kello 12 KT:lla tai jossain muualla.

Jos menemme pomoni kanssa lounaalle, niin useimmiten syömässä ovat samat aikaiset aatut. Heidän joukossaan myös henkilö X, jonka tunnen. Hän on siellä lähes aina, minusta tuntuu. Mutta mutta, jos menenkin kollegani kanssa syömään, tapahtuu kummia. Emme hirveän usein käy Kotipizzassa, mutta aina toisinaan kyllä. Ehkä kerran kuussa käyty nyt tänä vuonna about. Ja varmaan joka kerta herra X on käynyt siellä myös.

Mahdollisuudet sattumaan ovat kumman pienet. Miten X on aina aamupäivällä KT:lla, kun minäkin olen, mutta jos satun tuntia myöhemmin olemaan pizzalla, niin X on siellä myös. Normaalivartaloinen miekkonen kyseessä, mutta onko hänellä kolibrin aineenvaihdunta. Jotta kone pysyisi käynnissä, hänen täytyy syödä aluksi perus kotiruokaa satsi ja päälle pizza. Niin sen täytyy olla, sattuma olisi vähän liikaa.

On tietysti mahdollista, että X:llä on juuri sama ruokamaku kuin mulla. Ja on hän on niinä päivinä, kun itsekin olen dissannut KT:ta, niin päätynyt juuri Kotsariin. Mutta mikä selittää aikaeron? Se selittyisi samasta syystä kuin mullakin, eli ehkä seuran vuoksi ajautuu useimmiten syömään vähän aikaisemmin kuin muuten. Hyvin epävarmaa päättelyä, sanoisin.

Kyllä se on niin, että X on ihmiskolibri. Soittakaa Skiigge Böylle.

1 kommentti:

  1. Näkevätkö muutkin herra X:n vaiko ilmestyykö hän vain ja ainoastaan sinulle..?

    VastaaPoista