18.4.2011

Мурманск: Maassa amerikkalaisten tapaan

Jos Venäjällä ja etenkin Murmanskissa pääsee nälkä yllättämään, eikä halua syödä ydinvoimalla kypsennettyä kaalia, täytyy löytää paikka josta saa amerikkalaistyylistä apetta. Pääkatu Prospekt Leninalla sijaitseva Fusion tarjoaa erittäin maittavia annoksia maailman eri keittiöistä, poislukien Ranska (!!!). Löytyy sushia, soppaa, pastaa ja tietysti hampparit ja pensselit. Miljööltään paikka on erittäin tyylikäs ja moderni. Tarjoilijoilla on nahkasukkahousut ja seiniin on upotettu akvaarioita. Ainoa miinus tulee taustamusiikkina soitetusta piritrancesta, joka olisi voinut toimia mikäli Sergeit olisivat tarjonneet ovella piriä narikkalapun sijaan. Eivät tarjonneet.

Uhkapelurien innoksi en kuitenkaan valinnut pienimmän kertoimen omannutta hampurilaisateriaa, vaan otin sandwichit ranuleilla. Juomaksi 0,25l Pepsi, joka jo aiemmin todettiin täydellisen kokoiseksi janojuomaksi. Neljä raikasta kolmioleipää ja rapeat ranulit sulattaa kenen tahansa (pois lukien Päivi Räsänen) sydämen.

Itse ruoka kustansi 295 ruplaa, eli noin seitsemän euroa. Käypä hinta mielestäni. Jääpähän ruplia jäljelle jos tarvii maksaa lunnaat omasta munuaisesta, lapsesta tai jostain muusta melko tärkeästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti