18.4.2011

Silminnäkijä: Pieni pizzahetki...

Kuvan pizza ei liity ohjelmaan, mutta toimi
helvetisti paremmin kuin YLE Areena.
Tämä tulee nyt vähän myöhässä, kuten Urpilaisen loppukiri, mutta tuleepahan kuitenkin. YLE esitti telkkarissa puolen tunnin Silminnäkijän, jossa pohdittiin onko pizzojen myyminen vitosella kannattavaa, vai onko spekulaatio vain rasistien liikkelle laittama keppi ulkomaisen yrittäjän varastetun pyörän rattaissa?

Voisin esittää syvällisiäkin pohdintoja ohjelman aiheesta, mutta en ole kyennyt katsomaan kyseistä tallennetta YLE:n Areena palvelusta. Muutaman kerran olen yrittänyt ja kaikki yritykset ovat päättyneet siihen että joudun odottamaan pienen hetken, jotta voisin katsoa 30 sekuntia ohjelmaa ennen seuraavaa pientä hetkeä. Olen yleensä varsin tyyni ja rauhallinen henkilö, mutta tällainen surkea paska saa kyllä veren kiehumaan. Kuvittele nyt, olet kaatanut eleganttiin lasiin kirsikkakolaa, kulhossa on naksuja ja sitten ohjelman katsominen on verrattavissa Japanin luonnonkatastrofiin. Japanialaisille tilanne on varmasti vaikea, mutta tämä Areenan surkea toimivuus on ylitsepääsemätön katastrofi. Jungner saisi pyytää palveluksena Kristillisdemareilta jotain kriisiapua tänne.

Otin kerran yhteyttä Yleen Areenan surkean laadun tiimoilta. Kyselivät ensin tietokoneestani ja yhteydestäni, molempien ylittäessä suositukset kirkkaasti lähettivät linkin johonkin vanhaan jalkapallopeliin ja kysyivät näkyykö se hyvin? Näkyihän se. En kyllä tiedä mitä helvettiä se auttaa, että voin katsoa ongelmitta Ghanan ja Ukrainan alkusarjaottelun jo päättyneistä kisoista? Kai se sitten todistaa, että järjestelmä toimii!

Voit yrittää katsoa ohjelman täältä, mutta varmista että lähistöllä on jokin lasiesine jonka voit heittää seinään vitutuksen yltyessä. Mikäli sinulla on lapsia, ota yksi lähietäisyydelle jotta voit purkaa kiukkusi jälkikasvuusi. Mikäli pystyt katsomaan ohjelman kokonaisuudessaan, viitsitkö kertoa kommentteihin mitä siinä selvisi?

4 kommenttia:

 1. Eka minuutti ainakin pyöri oikein hyvin vaikka mulla ei oo edes mäkkiä. Tosin, se voi johtua siitä, että vihaan kirsikkakolaa ja juon tällä hetkellä Pirkka-kaljaa.

  VastaaPoista
 2. Mullakin kaapissa Pirkka-kaliaa, pittääpä koittaa! Kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kumma, ihan niinku tuo eka kommentoija olisi kirjoittanut, että se vihaa kirsikkakolaa...

  VastaaPoista
 4. En ees testannut, koska lähellä tosiaan ON lasiesineitä ja yksi jälkikasvun edustaja, mutta haluaisin säilyttää ne jokseenkin ehjinä...

  Katsoin dokkarin ihan tv-lähetyksenä, ja eipä siinä juur mitään oikeasti selvinneet. Tiukkojen laskelmien jälkeen Turun Tonysin omistaja osoitti, että ei ole mahdollista myydä pitsaa alle 5e:llä ja saada vielä voittoa... Ne jotka myy, kiertävät veroja tai käyttävät pimeää työvoimaa tai jotain muuta hämärää. Sen laskelmat tosin perustui sen omaan yritykseen, joka kuitenkin on aika iso ja sillä on paljon työntekijöitä jne jne. Nää ulkkikset, jotka pitserioita pyörittävät, tekevät sitä kuitenkin ihan perhekuntaisesti ilman lisäpalkollisia, ne omistajat itse tekevät pirun pitkää päivää ilman yötyökorvauksia yms.
  Ja muutamaa ulkkisomistajaa haastattelivat myös, ja he väittivät, että todellakin on mahdollista myydä pitsaa tuohon halpaan hintaan, saada siitä oma palkkansa ja ihan kaikkien Suomen lakien ja säännösten mukaisesti hoitaa finanssihommatkin.

  VastaaPoista