29.4.2011

Vappuspecial

Vappuna syödään nakkeja ja ollaan päissään. Joku kuolee puukkoon ja vaihtoehtoteinejä vituttaa kun pitäisi mangahahmojen piirtämisen sijaan ryypätä ja rellestää. Osa liittyy facebookissa "kerään itse roskani vappuna"-ryhmään ja tietää jo silloin jauhavansa paskaa. Koko lössi menee johonkin nätille paikalle piknikille juomaan kaljaa, skumppaa, viiniä, kossua, jallua ja lömppiä. Kännäämisen välissä syödään pottusalaattia, nakkeja ja kaikkea muuta paskaa. Seuraavana aamuna pönttöön losahtaa monimuotoinen kakka, mistä pääsemmekin tippaleipiin..

Uskon että tippaleipä on syntynyt 1700-luvun säätyläishuusseissa kunnon ryyppyreissun jälkeisenä krapula-aamuna. Vappuna toki ryypättiin paljon jo silloin. Nykyajan WC-teknologia ei anna mahdollisuutta 1700-luvun tapaiseen kakan havainnointiin ja leivoskulttuurin innovaatioon. Kakka molahtaa veteen ja menettää muotonsa, emmekä koskaan näe mitä sillä olisi annettavaa. Ennen vanhaan 1700-luvulla, kun Aira Samulin oli vasta lukiossa, kakat väännettiin ulkohuussiin muiden kakkojen päälle. Uskon että tippaleivän keksijä on ihastellut jätöksensä monimuotoisuutta ja nyrkin voimalla pakottanut vaimonsa jäljentämään kikkareen pullan muotoon. Toki tämä on vain yksi teoria, mutta kun tippaleivän ulkomuotoa katsoo ajatuksella... onhan se ihan selvä homma!

Hauskaa vappua lukijoille Ruokablogi Pallolaajennukselta!

6 kommenttia:

 1. huhhuh.tää teksti oli kyllä jo riman alitus,jopa teiltä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos helvetin nautinnollisista nauruista jälleen kerran! Ruoanlaitto ei koskaan ole ollut näin hauskaa. Oisko Sima-testaus mittään? Kaupalliset vastaan kotikutonen

  VastaaPoista
 3. Parahin Anonyymi,
  voit toki viettää vappusi Mangahahmoja piirrellen. Mutta kyllä ruokablogiartikkelissa pitää uloste mainita erilaisin sanakääntein vähintään viidesti!

  Parahin toinen Anonyymi,
  Simatesti ois paikallaan, mutta en ainakaan itse ehdi sitä tähän vappuun tekemään. Ens vuodeksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä tippaleipäilluusiosta :D
  Onneksi en ole koskaan tippaleivän ystävä ollutkaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos jussi tästä!

  T. A.Mälsä

  VastaaPoista
 6. Ei helevetti teidän tekstit ne aina piristää! muchos gracias!

  VastaaPoista